BadkamerXXL

Onze sanitair webshop beschikt over een uitgebreid en vernieuwend assortiment van hoge kwaliteit. Alles wat je nodig hebt om je droombadkamer samen te stellen is te vinden in onze webshop. Van de welbekende merken zoals Villeroy en Boch tot VT Wonen, Hotbath en Selsiuz. Je vindt het bij BadkamerXXL. Heb je liever persoonlijk contact en advies? Telefonisch én in de showroom helpen we je graag verder!

RadiatorXXL

In onze webshop bieden wij een uitgebreid aanbod radiatoren aan. Of je nou op zoek bent naar elektrische radiatoren, of liever voor een design radiator gaat, wij hebben ze voor je! Naast ons assortiment met diverse soorten verwarming leveren wij ook het bijbehorende aansluitmateriaal en lees je tips en trucs in de blogs. Wil je weten hoeveel vermogen je nodig hebt voor de te verwarmen ruimte? Ook dat doe je op RadiatorXXL.

Showroom

Liever persoonlijk contact bij de aanschaf van een nieuwe badkamer? Dat kan in onze BadkamerXXL showroom in de Vesta te Groningen. Het assortiment in onze showroom is met zorg uitgezocht, en de winkel met liefde voor jullie ingericht. Laat je verrassen door het brede assortiment en onze stijlvolle producten. Onze collega’s in de showroom denken graag met je mee en kijken naar de mogelijkheden om de badkamer samen te stellen die jij voor ogen hebt.

Productenvergelijker 0
Openen