Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Op basis van 4361 beoordelingen.
97% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Ivo

Genk

8-12-2019

Badkamerxxl.be

10

zeer goed

Eerste aankoop zeer positief verlopen. Snelle levering en correcte aflevering!!

Deze klant beveelt ons aan

Larzz

Borne

4-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

Zeer goede prijs

2 bekend merk goede doucheslangen voor een prima prijs. En heel snel geleverd. Gemakkelijk betalen met iDEAL.

Deze klant beveelt ons aan

c

SINT-MICHIELSGESTEL

4-12-2019

Badkamerxxl.nl

9

prima!!

Correcte levering. Snel en product perfect!

Deze klant beveelt ons aan

Jan

Brussel

4-12-2019

Badkamerxxl.be

10

Snel en goedkoop

De dop van de afloop van mijn douche was kapot. Op badkamerxxl.be heb ik een nieuw onderdeel besteld, en na 4 dagen was dit geleverd. Dit was ook één van de goedkopere websites die ik kon vinden.

Deze klant beveelt ons aan

SF

's-Gravenhage

3-12-2019

Badkamerxxl.nl

9

Snelle service en levertijd was top.

Snel geleverd en nette duidelijke website.

Deze klant beveelt ons aan

Gepke van Maurik

IJzendoorn

3-12-2019

Radiatorxxl.nl

10

Super, prima, kwaliteit, prima prijs, betrouwbare levering.

Reeds meerdere radiatoren gekocht en geen problemen gehad. Eerste keer telefonisch contact gehad en super geholpen.

Deze klant beveelt ons aan

Ton

Rijnsburg

3-12-2019

Badkamerxxl.nl

9

Duidelijk, snel, goede communicatie.

Duidelijke productinfo, snelle levering, eventuele problemen snel hersteld.

Deze klant beveelt ons aan

F J Marcus

Gouda

2-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

snel en juist bezorgd

Makkelijke bestelprocedure, snelle bezorging, makkelijke betaling....

Deze klant beveelt ons aan

Koen

Breda

2-12-2019

Radiatorxxl.nl

9

Helemaal goed

Ik had er een beetje een hard hoofd in om zo iets als radiatoren online te bestellen maar voor de rest van het huis ga ik het net zo doen. Prima prijs, perfecte bezorging.

Deze klant beveelt ons aan

John

Heerlen

1-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

Goede service

Zeer behulpzaam personeel. Correcte aflevering

Deze klant beveelt ons aan

Gerard Venema

Schildwolde

30-11-2019

Radiatorxxl.nl

10

Mijn eerste radiator bij radiatorxxl

De eerste radiator was beschadigd toen gebeld en eerst de volgende dag gelijk om geruild kan gebeuren maar snel goed opgelost en hij draait nu mooi op zolder.

Deze klant beveelt ons aan

Luc

Brecht

29-11-2019

Badkamerxxl.be

10

Perfecte service

Bijzonder snel en correct!

Deze klant beveelt ons aan

Manfred

Twist

28-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Snel geleverd

Goede levering en goed op tijd Zelfs bij levering naar Duitsland

Deze klant beveelt ons aan

Nicolas

Mol

28-11-2019

Badkamerxxl.be

10

Toppie!

Goede opvolging van order en info facturatie, zeer tevreden!

Deze klant beveelt ons aan

Priscilla

Barendrecht

27-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Snelle service en levering en goed geprijsd

Ik had een vraag over een Grohe WC set en kreeg snel en duidelijk antwoord. Toch maar voor de zekerheid nagevend en werd vriendelijk geholpen. Bezorging ook snel geleverd door een zeer vriendelijke vrouw. Top!!!

Deze klant beveelt ons aan

Ronald

Bergen op Zoom

27-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Goede kwaliteit snelle levering

Badkamer spiegel

Deze klant beveelt ons aan

Karlijn

Loon op Zand

27-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Goede communicatie en hulp en snelle levering

Over een artikel had ik een vraag en ben snel en goed geholpen. Ook met alle andere vragen. Vervolgens een offerte van alle artikelen gekregen en die werden snel geleverd. Kortom, een enorm goede klantenservice en levering.

Deze klant beveelt ons aan

Elles

Rosmalen

27-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en snelle levering!

Een artikel was niet op voorraad. Daar werd ik meteen over gebeld en zeer vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van nog een artikel dat ik was vergeten. Geen extra verzendkosten. Fijn als iemand zo meedenkt! Alsnog een zeer snelle levering van het artikel dat niet op voorraad was en de rest alvast uitgeleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Jan van de Voort

Swolgen

27-11-2019

Badkamerxxl.nl

7

Snelle en perfecte aflevering

Goede kwaliteit

Deze klant beveelt ons aan

Sarah

Tongeren

26-11-2019

Badkamerxxl.be

10

Zeer goede service

Eenvoudige website om te bestellen, tracking van verzending. Zeer snel antwoord op vragen

Deze klant beveelt ons aan

Cor van heumen

Lelystad

25-11-2019

Badkamerxxl.nl

4

Sphinx besteld maar niet gekregen

Sphinx softclose besteld Maar niet gekregen. De bril is dun en met scherpe randen. Niet wat ik van sphinx ken. Bij bestelling werd wel juiste EANnr vermeld maar bij levering vind ik niks terug dat ook maar suggereert dat het zelfs een sphinx is( logo kwaliteit etc) En dan is 160,- toch we ineens heel duur

Byron

Almere

25-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Professionele zaak en vriendelijk personeel

Overzichtelijke website, vriendelijk personeel en de levering van je bestelling wordt geregeld telefonisch met je besproken. Wat ons betreft een aanrader!

Deze klant beveelt ons aan

pim

amsterdam

24-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

snelle correcte levering

snelle correcte levering.

Deze klant beveelt ons aan

Emiel

Olst

23-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Snelle levering vriendelijk personeel

Mooie prijs duidelijke site

Deze klant beveelt ons aan

Steven

Groningen

22-11-2019

Radiatorxxl.nl

9

Snelle levering

Van een informatief telefoontje over beschikbare radiatoren via een eenvoudig bestelformulier tot een zeer snelle en correcte levering binnen al met al 24 uur: zeer teverden over RadiatorXXL!

Deze klant beveelt ons aan

Ferry

Groningen

21-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Vriendelijk en accuraat

Snel, duidelijk en sympathiek. Ook voor service als er iets stuk gaat. Hier laten de meeste bedrijven hun punten vallen.

Deze klant beveelt ons aan

Shirley

Gieten

21-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Top

De fontein die we bestelde was doormidden bij levering. Direct contact opgenomen met badkamer xxl en werd super fijn geholpen. Nadat we een nieuwe fo tein toegestuurd hadden gekregen werd er opnieuw contact met ons gezocht of de fontein onbeschadigd was aangekomen. Dik tevreden

Deze klant beveelt ons aan

Jonas

Maastricht

20-11-2019

Badkamerxxl.nl

8

Goed geholpen

Niet alles kon tegelijk geleverd worden, hierover zowel per mail als telefonisch benaderd en uiteindelijk uitstekend geregeld. Kleine schade heel netjes verholpen.

Deze klant beveelt ons aan

Bjorn

Retranchement

20-11-2019

Badkamerxxl.nl

8

Gewoon goed

We hebben een villeroy en Boch douchebak gekocht. Goede prijs en snelle service. Keurig netjes aan huis geleverd! Je kunt hier zeker vertrouwd kopen.

Deze klant beveelt ons aan

Thierry

Anzegem

20-11-2019

Badkamerxxl.be

10

Juiste advies gekregen na telefonisch contact met medewerker

Zeer goede hulp gekregen voor opzoeking syfon na telefonisch contact met een medewerker.

Deze klant beveelt ons aan

Paul

Amsterdam

18-11-2019

Badkamerxxl.nl

9

Goede, snelle en betrouwbare service

Groot assortiment en goede, snelle en betrouwbare service.

Deze klant beveelt ons aan

Lynn

amsterdam

18-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Goede service

Goed persoonlijk contact, levering kon goed geregeld worden!

Deze klant beveelt ons aan

Gert Beukema

Roden

18-11-2019

Badkamerxxl.nl

9

Snel en gunstig geprijsd

Duidelijke communicatie, snelle levering en een zeer gunstige prijsstelling!

Deze klant beveelt ons aan

Stefan

Turnhout

17-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Snelle service!

Snelle levering!

Deze klant beveelt ons aan

Willian

P

16-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Goede en snelle service

Snelle levering

Deze klant beveelt ons aan

John

Mol

16-11-2019

Badkamerxxl.be

10

Zeer snelle perfecte levering

Zeeer snelle levering. Perfect verpakt. En duidelijke uitleg op de site over elk verschillend product zodat je juist weet wat je moet bestellen

Deze klant beveelt ons aan

Vic VAN ROY

Middelkerke

15-11-2019

Radiatorxxl.nl

10

Opgebeld half uurtje voor levering.

Perfecte timing.

Deze klant beveelt ons aan

Ben

Sleen

15-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Top contact en service

Volgende keer weer.

Deze klant beveelt ons aan

Ronald

Roukens

15-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Prima

Retour wel voor eigen rekening maar perfect geregeld en binnen één dag terug betaald

Deze klant beveelt ons aan

Hans

roden

14-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

mooie site.

Gemakkelijk bestellen. Perfect geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Rinus van Dijk

Landgraaf

13-11-2019

Badkamerxxl.nl

5

Fineerlaag hoek, onderste lade is beschadigd

Het fineer op de onderste lade is een beetje los, ik zal proberen om het een beetje te lijmen. Verder vindt ik de dubbelzijdige rondjes 4 stuks te weinig om de zijkantjes van de spiegelkast ermee vast te zetten. De levering was snel en zoals afgesproken goed.

Deze klant beveelt ons aan

Pascal

Leusden

13-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Snelle service en goed verpakt

Voordelig bij badkamerxxl onze douchemengkraanset van Grohe gekocht. Top product en blij dat we nu lekker kunnen douchen weer.

Deze klant beveelt ons aan

Nico

DELFT

13-11-2019

Badkamerxxl.be

9

Goede en snelle opvolging

Goede en snelle opvolging

Deze klant beveelt ons aan

Marcel

Boortmeerbeek

13-11-2019

Badkamerxxl.be

10

Utstekend

Alles perfect in orde. Levering op tijd. Geen beschadigingen e.d. Gewoon top

Deze klant beveelt ons aan

Rudi van avermae

Sint pauwels belgie

10-11-2019

Badkamerxxl.be

10

Goeie service en op tijd geleverd

Snelle service en levering op tijd prima

Deze klant beveelt ons aan

Cas

Hengelo

8-11-2019

Radiatorxxl.nl

10

Prima en snelle service

Goede snelle service. Niets op aan te merken

Deze klant beveelt ons aan

Anja

Helmond

6-11-2019

Badkamerxxl.nl

10

Snelle levering, goede service

Levering was heel snel, eerstvolgende werkdag. Bevestiging per mail van de transporteur tussen welke tijd de levering zou zijn. 10 minuten voordat de chauffeur bij ons kwam belde hij om door te geven dat hij bijna bij ons was.

Deze klant beveelt ons aan

Patrick

Moergestel

5-11-2019

Badkamerxxl.nl

8

Alles netjes de volgende dag geleverd. Product voldeed volledig aan de verwachtingen.

Alles netjes de volgende dag geleverd. Product voldeed volledig aan de verwachtingen.

Deze klant beveelt ons aan

Chantal

Rotterdam

5-11-2019

Badkamerxxl.nl

8

Product in orde, bezorgservice kan beter

Ik heb een douchewand met draaibare deur besteld. Het product is in orde en staat prachtig, maar er zijn een aantal verbeterpunten. Bij de bezorging bleek dat dit alleen maar tot de 1e deurbel werd geleverd. Ik woon op de 3e etage en er is een lift aanwezig, maar de bezorger wilde mij niet helpen om dit naar boven te brengen. Ik heb een buurvrouw moeten vragen om te helpen, want 50kg kan ik niet alleen tillen. Dit was vooraf anders aan mij gecommuniceerd ("achter de eerste drempel/voordeur"). Daarnaast was de montageset incompleet; er blijkt kit nodig te zijn om de deur en de vaste wand aan elkaar te monteren, wat vooraf niet in de instructies staat.

Deze klant beveelt ons aan

Mark

Beek

4-11-2019

Badkamerxxl.nl

8

Nette,snelle levering

Product netjes en snel de volgende dag geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen