Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Op basis van 5525 beoordelingen.
97% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

driss ouahmar

Veghel

18-01-2022

Badkamerxxl.nl

10

Duidelijk, vriendelijk en betrokken

Wij kozen voor een bestelling bij Badkamer XXL omdat de site duidelijk was en beschikte over uitgebreide informatie van de producten. Maar ook de service en vriendelijkheid na de plaatsing van de bestelling was erg prettig. Badkamer XXL is gewoon heel makkelijk te bereiken en ze staan je erg prettig en betrokken te woord bij elke vraag en helpen je erg graag. Erg fijn voor een online bestelling. Een dikke tien voor service.

Deze klant beveelt ons aan

Nico

Leiden

18-01-2022

Badkamerxxl.nl

10

Op tijd voor goede prijs

Prima website en bestelling op tijd. Zoals het hoort

Deze klant beveelt ons aan

Abe

Reduzum

17-01-2022

Badkamerxxl.nl

10

Erg snel

Zeer vlot geleverd

Liset

Muiden

17-01-2022

Badkamerxxl.nl

10

Super snelle en vriendelijke service

Wederom een super ervaring met BadkamerXXL. Snelle service, klantgericht en vriendelijk.

Deze klant beveelt ons aan

Hendrikus van Amerongen

Valkenburg zh

16-01-2022

Badkamerxxl.nl

10

Goede en snelle service

Ook al ging het om een kleinigheidje waar niets aan te verdienen viel is de bestelling zorgvuldig en snel behandeld.

Deze klant beveelt ons aan

Ingrid

Zoetermeer

15-01-2022

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend

Tegels besteld voor de badkamer. Snel geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Dirk

Kalmthout

15-01-2022

Radiatorxxl.nl

10

snelle levereing

snelle levering en alles was perfect in orde.

Deze klant beveelt ons aan

Frank

Heesselt

14-01-2022

Badkamerxxl.nl

6

Niet echt op de hoogte

Voordat ik bestelde gevraagd of bepaalde onderdelen bij het product meegeleverd zouden worden. Dit werd bevestigd. Maar toch zaten de gevraagde onderdelen er niet bij. Navraag leerde mij dat de betreffende onderdelen toch apart besteld dienen te worden. Slordig. Levering wel volgens afspraak.

Antoine

Zeewolde

14-01-2022

Badkamerxxl.nl

10

Overzichtelijke website en snelle nette levering

Wij zijn zeer tevreden over BadkamerXXL. Eenmaal besteld werden wij keurig op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Op de afgesproken datum werd alles netjes verpakt en onbeschadigd geleverd. Wij zijn er heel tevreden mee. Echt een aanrader

Deze klant beveelt ons aan

Besi

Groningen

14-01-2022

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend

Uitstekende ervaring met Badkamerxxl. Ik had een villeroy & boch toiletbril verkeerd besteld. Retour is keurig afgehandeld en de juiste toilet brild door Badkammerxxl geadviseer.

Deze klant beveelt ons aan

Diederick

Ens

13-01-2022

Radiatorxxl.nl

10

Super snelle levering

Mijn radiator werd super snel geleverd en voor een hele nette prijs

Deze klant beveelt ons aan

Simone

Nijmegen

12-01-2022

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend

Snelle levering,goed verpakt! Helaas een fout in het artikel. Met 1 telefoontje werd het artikel de volgende dag omgeruild!

Deze klant beveelt ons aan

Theo

's-Heerenberg

12-01-2022

Badkamerxxl.nl

10

Correcte afwikkeling en levering

Alles verliep vlekkeloos.

Deze klant beveelt ons aan

André

Vught

12-01-2022

Badkamerxxl.nl

9

Snel geleverd en precies wat ik nodig had

Zie zin boven

Deze klant beveelt ons aan

Jaap

Den Helder

8-01-2022

Badkamerxxl.nl

9

Een bedrijf waar je afspraken mee kan maken

Super goed en nog goedkoop ook.

Deze klant beveelt ons aan

Marc

Kalmthout

5-01-2022

Badkamerxxl.be

10

Alles super !

Perfecte communicatie en levering

Deze klant beveelt ons aan

Marc

Kalmthout

5-01-2022

Badkamerxxl.be

10

Alles super !

Perfecte communicatie en levering

Deze klant beveelt ons aan

Geert van de Mrrwr

Nijverdal

4-01-2022

Radiatorxxl.nl

10

Prima koop, perfecte levering

Product voldoet volledig aan de verwachting

Deze klant beveelt ons aan

Martine

Utrecht

4-01-2022

Badkamerxxl.nl

10

Goed product, snelle levering en top service

Mijn aankoop was twee dagen na levering €45 goedkoper geworden op de website. Dit bedrag heb ik nadat ik contact heb gehad met de klantenservice gecrediteerd gekregen. Zeer nette service! Product is prima en doet wat ie moet doen. Snelle en goede levering. Helaas zette DHL de doos buiten in de regen ipv in de garage

Deze klant beveelt ons aan

Adrienn Muha

Sittard

3-01-2022

Badkamerxxl.nl

1

Kapotte samples

Kapotte samples ontvangen omdat ze simpelweg slecht verpakt worden. Hierdoor zeker geen vertrouwen in verzending van vele dozen. Daarom elders besteld.

Ilse

Amsterdam

3-01-2022

Badkamerxxl.nl

10

Goede service en adviezen

Wij hebben een erg prettige ervaring met BadkamerXXL. Danny heeft ons ontzettend goed geholpen, nam alle tijd en al zijn adviezen waren raak. Mede dankzij hem en de kwaliteitsproducten hebben wij binnenkort een droombadkamer. Ook toen bij de levering van een van de producten iets mis bleek, is supersnel gehandeld en hadden wij de volgende dag al een vervangende douchebak. We kunnen BadkamerXXL van harte aanbevelen.

Deze klant beveelt ons aan

Wouter

Damwâld

3-01-2022

Badkamerxxl.nl

8

Snelle levering die voldeed aan de omschrijving!

Snelle levering die voldeed aan de omschrijving!

Deze klant beveelt ons aan

Warner

Zwolle

3-01-2022

Badkamerxxl.nl

10

Maakt verwachtingen waar

Top, douchegoot binnen 1 dag na bestelling geleverd! Goed product!

Deze klant beveelt ons aan

Leslie Hendrickx

Buizingen

2-01-2022

Badkamerxxl.be

10

Topservice

Goede prijs en heel snelle levering

Deze klant beveelt ons aan

Jan Baars

Den Dolder

29-12-2021

Badkamerxxl.nl

8

Prima advies zodat ik bestelling kon doen

Goed advies. Bestelling goed verwerkt.

Deze klant beveelt ons aan

liz

Limburg

29-12-2021

Badkamerxxl.nl

10

zeer goed

Mijn bestelling kwam kapot aan. Na een tel. en foto gestuurd te hebben, ontving ik 2 dagen later een nieuw exemplaar. Goeie service en zeer prettige bediening.

Deze klant beveelt ons aan

Marcel

Hengelo

29-12-2021

Badkamerxxl.nl

8

Goed produkt, makkelijk te bestellen

Helaas door de drukte iets telaat bezorgd

Deze klant beveelt ons aan

Emilienne

Mariakerke

29-12-2021

Badkamerxxl.be

10

Top!

Snelle levering. Materialen is af te wachten, maar ik denk dat het okee is.

Deze klant beveelt ons aan

S

Heerlen

28-12-2021

Badkamerxxl.nl

10

Super service!

Een wc-bril besteld die helaas stuk aangekomen was. Een telefoontje en een mail met foto later was de vervanging geregeld. De volgende dag stond de bezorger met een nieuwe op de stoep en nam de kapotte meteen mee terug! Vriendelijke dame aan de telefoon!

Deze klant beveelt ons aan

Monique

Roden

28-12-2021

Badkamerxxl.nl

10

Goed geregeld

Snelle levering. Goed verpakt

Deze klant beveelt ons aan

Suleyman

Utrecht

28-12-2021

Badkamerxxl.nl

10

Top

Alles.top Meerder keren gebeld en super goed geinformeerd. Alles heel.duidelijk.

Deze klant beveelt ons aan

Willy Eyndels

Humbeek

28-12-2021

Badkamerxxl.nl

10

Perfect

De darm past perfect, spijtig dat er geen langer model bestaat.

Deze klant beveelt ons aan

Willy Eyndels

Humbeek

28-12-2021

Badkamerxxl.nl

10

Perfect

De darm past perfect, spijtig dat er geen langer model bestaat.

Deze klant beveelt ons aan

Anita

Herpen

28-12-2021

Badkamerxxl.nl

9

Super vriendelijk en werken naar je wens

Heb gebeld daar ik een adres foutje had gemaakt werd keurig geholpen. En alles verliep volgens afspraak! Keurig

Deze klant beveelt ons aan

Joost

Breda

28-12-2021

Badkamerxxl.nl

10

Een bedrijf met goede service

Ik heb bij Badkamerxxl alle spullen besteld voor mijn badkamer. Goed advies en snelle levering. Wat ik ook heel belangrijk vind is dat Badkamerxxl altijd goed bereikbaar is.

Deze klant beveelt ons aan

Lenie

Oostvoorne

27-12-2021

Badkamerxxl.nl

10

Zeer goed

Zeer snelle levering. Hele mooi designs accessoires voor de badkamer. Erg tevreden na een mailwisseling. Daar is ook snel op gereageerd

Deze klant beveelt ons aan

Annemarieke Bos

Montfoort

27-12-2021

Badkamerxxl.nl

10

Snelle levering

Snelle levering en goede prijs kwaliteit! Erg blij mee.

Deze klant beveelt ons aan

Johan

Enkhuizen

24-12-2021

Badkamerxxl.nl

10

Perfecte service

Probleem met onderdeel, maar natuurlijk na de garantie. BadkamerXXL regelde zelf een nieuw onderdeel zodat de badkamer weer perfect werkte. Super service en altijd mee willen denken in een oplossing.

Deze klant beveelt ons aan

Eelco

-

24-12-2021

Badkamerxxl.nl

4

Snel geleverd, product gebruikt, geen reactie klantenservice

Product was dezelfde dag in huis. Bleek vies en gebruikt. Zelf schoon gemaakt. Klacht gestuurd ter info, geen reactie ontvangen.

Ben

Borne

23-12-2021

Badkamerxxl.nl

10

had een vraag, telefonisch prima geholpen

pakket goed aangekomen.

Deze klant beveelt ons aan

Johannes

Otting

23-12-2021

Badkamerxxl.nl

10

Prima service

Snelle en correcte levering.

Deze klant beveelt ons aan

K. Besteman

Bovenkarspel

22-12-2021

Badkamerxxl.nl

9

Positief

Op de website stond dat het badmeubel inclusief sifon en afvoerplug geleverd zou worden. Deze ontbraken bij levering. Na een mail te hebben gestuurd werd ik snel teruggebeld. Het bleek fout op de website te staan. De onderdelen werden kosteloos nagestuurd en werden snel bezorgd. Top service!

Deze klant beveelt ons aan

Frank

Deurne

22-12-2021

Badkamerxxl.nl

4

Hij past gewoon niet goed in elkaar

Met de steuntjes er op zetten voor montage op de toilet pot past het onderdeeltje niet goed. Heb klacht weggedaan en jullie zeiden alleen dat jullie het door gaven.

rogerroger

IJsselstein

21-12-2021

Badkamerxxl.nl

10

Top service

Ik had m’n bestelling (te)snel geplaatst.. en in overleg omgeruild. Heel eenvoudig retour proces en nieuwe besteld. Beide keren binnen 24 uur in huis..bizar snel! Daarom top service!

Deze klant beveelt ons aan

monique

Den haag

20-12-2021

Badkamerxxl.nl

9

Snelle levering, mooi product

Ik had een outlet-product besteld. Het zag er prima uit en werd snel geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Theo Egberink

Huizen

20-12-2021

Badkamerxxl.nl

10

Wat een geweldig goede en snelle service, nog nooit zo ervaren!

Vorige week belden we met de mededeling dat de geleverde bidetdouche (febr. 2021) lekte. Zonder moeilijke vragen werd een nieuwe set toegezegd en......'s avonds werd deze al geleverd! Zo'n service heb ik nog nooit ervaren van een webshop! Grote klasse!

Deze klant beveelt ons aan

Danièla

Antwerpen

20-12-2021

Badkamerxxl.nl

10

Top service!

Na aangeven bij de klantenservice dat er een onderdeel stuk was, werd er zonder probleem een nieuw item opgestuurd. Dit maak je zelden mee bij een online platform!

Deze klant beveelt ons aan

Ger Sprenkels

Breda

19-12-2021

Badkamerxxl.nl

9

uitstekend

Snelle en goede levering van het bestelde produkt. Het produkt voldeed volledig aan mijn verwachtingen

Deze klant beveelt ons aan

Mark

Bergen op Zoom

19-12-2021

Badkamerxxl.nl

9

Geweldig

snel verwerkt, keurig verpakt en een uitstekend alternatief

Deze klant beveelt ons aan

Annette

Bergen aan Zee

17-12-2021

Badkamerxxl.nl

10

Prima service

Snelle reactie

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen