Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Op basis van 5277 beoordelingen.
96% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Dave

Ede

4-07-2022

Badkamerxxl.nl

10

Levering conform verwachting

Ik heb de Hotbath Cobber zeepdispenser gekocht. Een voufig te bestellen via duidelijke site. Snelle levering en product conform verwachting. Wat mij betreft is Badkamer XXL een aanrader!

Deze klant beveelt ons aan

Kenneth

Utrecht

2-07-2022

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekende klantenservice en snelle bezorging

Had een bestelling gedaan, tevreden over het product maar helaas ging het na 3 maanden stuk, na een melding dezelfde dag nog een nieuwe toegezonden gekregen. Niet verschuilen achter lettertjes of moeilijk doen, maar service verlenen. Zouden meer bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen!

Deze klant beveelt ons aan

Bram

Schijndel

1-07-2022

Badkamerxxl.nl

10

Prima communicatie

Website is duidelijk, bezorgen zoals beloofd. Maar de communicatie omtrend de levering is echt top. Ben van het begin tot het einde via email op de hoogte gehouden van de bestelling en levering. Niks op aan het merken.

Deze klant beveelt ons aan

Paul

Heemstede

30-06-2022

Badkamerxxl.nl

8

Goede zaak!

Producten hebben goede prijs en worden onbeschadigd geleverd. Alleen niet altijd conform afspraak / tijdstip. Verbeterpunt, maar over het algemeen erg tevreden.

Deze klant beveelt ons aan

Henriette

Utrecht

30-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Deze winkel is echt een aanrader, door de deskundige en persoonlijke service

Ik ben ontzettend goed geholpen door Martijn. Hij weet alles van het assortiment en nam alle tijd. Ruilen is geen probleem, ook zo fijn. Als je sanitair nodig hebt, ga naar deze winkel!

Deze klant beveelt ons aan

Arnold

Leeuwarden

29-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Super service!

Prachtige Douchedeur!

Deze klant beveelt ons aan

Eddie

Gouda

29-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Snelle levering en een goed werkend product

Alles liep vlotjes en een zeer snelle levering. Top gedaan.

Deze klant beveelt ons aan

Ton

Oosterhout

28-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Klant gericht

Artikel retour gestuurd, want de bevestiging paste niet. Retour geen probleem en geld na 5 dagen terug gestort.

Deze klant beveelt ons aan

Luc

Delft

26-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Ruime sortering snelle levering

Vooral snelle levertijd is een voordeel waardoor de planning van verbouw project eenvoudig is. Mooie kwaliteit en ruime sortering tegels.

Deze klant beveelt ons aan

C

Haren

26-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Mooie spullen en goede service

Mooie tegels op voorraad. Werden heel snel geleverd. En wat we over hadden kon eenvoudig terug gestuurd worden. Erg prettig allemaal!

Deze klant beveelt ons aan

Gerard

Ruurlo

25-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Prima materiaal, snelle en goede levering levering,

Uitstekend te woord gestaan door de verkoper, omdat ik nog een paar vragen had. Goede prijs/kwaliteit verhouding en perfect afgeleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Jan

Munstergeleen

24-06-2022

Badkamerxxl.nl

6

Helaas nog niks ontvangen

Jullie hadden artikel tijdelijk uit bestellijst moeten halen. Ben al maanden op wc bril aan het wachten. De bestelling zou nu in september geleverd worden. Hopenlijk gaat het dan lukken.

Deze klant beveelt ons aan

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, Vervelend om te horen dat je toiletzitting + deksel pas in september geleverd kan worden. Wij doen ons best om de juiste levertijd bij de producten op onze website te vermelden. Wij hebben een koppeling met de systemen van onze leveranciers en houden deze levertijden aan. Het komt sporadisch voor dat de levertijd van producten niet overeenkomt met de werkelijke levertijd. Zodra wij weten over dit verschil in levertijd proberen wij zo snel mogelijk transparant naar klanten te zijn. Excuses voor het ongemak, mocht je verder nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team BadkamerXXL

Henk

Veendam

23-06-2022

Badkamerxxl.nl

2

Slecht

Bestelling zou donderdag geleverd worden. Werd uiteindelijk vrijdag. Wat blijkt, hoewel het uitdrukkelijk in de bon staat dat ik voor een zwarte douche cabine ga, brengen ze een chromen cabine. Gebeld en pas na drie dagen geleverd. Heb twee vrije dagen genomen om de douche te installeren, maar niemand die daar aan denkt.

Gerhard

Emmeloord

23-06-2022

Badkamerxxl.nl

2

niet goed

Ik bestel een monster van € 7,95 van een tegel 30x60cm en ontvang een klein stukje (30x15cm) van deze tegel waardoor niet goed is te zien of het mooi staat in ons kantoorpand. Kortom € 7,95 in de put gegooid. Nu anders geregeld met een bedrijf die wel begrijpen hoe het werkt.

Reactie van het bedrijf

Beste Gerhard, Vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt overgehouden aan het bestellen van een sample bij ons. De sample die je bij ons hebt besteld is inderdaad een klein stukje van de volledige tegel, dit is ook het hele idee van een sample in onze optiek. We wensen je nog succes met de verdere zoektocht naar de juiste tegel. Graag zien we je de volgende keer weer bij badkamerxxl.nl Met vriendelijke groet, Team BadkamerXXL

Bernd

helmond

22-06-2022

Badkamerxxl.nl

9

Helemaal top

Snel betrouwbaar en precies zoals beloofd

Deze klant beveelt ons aan

Sjoerd

Rotterdam

22-06-2022

Badkamerxxl.nl

8

Goede service en geduldig

Telefonisch goed en geduldig geholpen door personeel. Product retourneren was geen probleem. Namen zelfs de moeite om een tegeltje op te sturen om te proberen in mijn woning.

Deze klant beveelt ons aan

Gerrit Koelewijn

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

21-06-2022

Badkamerxxl.nl

9

Goede en snelle levering door eigen bezorgdienst

Prima prijzen en bezorgkosten. De levertijd wordt netjes doorgegeven maar iets minder zichtbaar of de chauffeur onderweg is. Prima service

Deze klant beveelt ons aan

Alida

Urk

21-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend

Supersnelle service !!

Deze klant beveelt ons aan

Wim

Hoogwoud

21-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

snel en goede telefonische service

Ik dacht dat ik het bestelde niet compleet had maar bleek dat ik niet goed gekeken had.

Deze klant beveelt ons aan

Sena Berfin Ozbey Gungoren

Rotterdam

20-06-2022

Badkamerxxl.nl

1

Beschadigde kraan geen terugkoppeling

Ik heb een kraan ontvangen die beschadigd was, heb dit aangegeven. Maar na een week nog geen terugkoppeling ontvangen voor een oplossing.

Jonathan

Lokeren

20-06-2022

Badkamerxxl.nl

6

onvoldoende informatie

De kast is kwalitatief goed en voldoet grotendeels aan de verwachting, Maar ik verwachtte wel van een spiegelkast dat bij openen van de deuren twee tegenovergestelde spiegels je helpen om je achterkant te zien. NIet dus... De deuren openen in de verkeerde richting.

Deze klant beveelt ons aan

Reactie van het bedrijf

Beste Jonathan, Bedankt voor je review. Je review heeft betrekking op je bestelde spiegelkast, deze is via de volgende link bij ons op de website te vinden: https://www.badkamerxxl.nl/blinq-tania-spiegelkast-100-cm-met-3-deuren-donker-eiken-21498. Als ik bij de informatie van de spiegelkast kijk dan zie ik het volgende staan: - Draairichting is zelf links of rechts in te stellen. - Binnenkant van de deur is niet spiegelend. Dit staat onder de afbeelding bij plus- en aandachtspunten en dit staat tevens bij de specificaties. Wij proberen de producten zo volledig mogelijk aan te bieden. Mocht je in de toekomst onduidelijkheden ervaren bij producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Graag zien we je de volgende keer weer bij badkamerxxl.nl Met vriendelijke groet, Team BadkamerXXL

Richard

Schiedam

19-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Super service, zelfs na 2 jaar na aankoop geen probleem om kapot onderdeel te vervangen

2 jaar na aankoop douchecabine ging afsluitstrip kapot. Zonder probleem een nieuwe geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Mat Wijen

Amsterdam

17-06-2022

Badkamerxxl.nl

8

Snelle en efficiënte service

Helaas niet meteen de beoogde toiletbril ontvangen maar wel de goede medewerking gekregen om deze om te ruilen.

Deze klant beveelt ons aan

Sher

almere

17-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Klasse

Ik laat eigenlijk nooit een review achter, maar dacht laat me daar maar wel mee beginnen, want als ik iets koop via internet, kijk ik altijd naar de reviews. Ik was op zoek naar een nieuwe douchestang voor mijn badkamer. Had een chrome, maar dacht laten we dit keer voor zwart gaan. Na een dag te hebben gegoogled kwam ik steeds uit op deze douchestang. Leuke prijs en er zit ook nog een douchekop bij. (Misschien voor badkamer xxl wel handig om de naam te wijzigen naar glijstang met douchekop) Had het woensdag in de avond besteld en heb het vrijdag ontvangen, zoals bij de bestelling beschreven. Pakket was super goed/netjes ingepakt. Meteen uitgepakt om het te installeren. Ik had gelukkig nog gaten in de muur en de afmeting was exact als mijn nieuwe douchestang, dus hoefde niet nogmaals te boren. Het was een appeltje eitje om de stang op te hangen. Binnen 5 minuten stang opgehangen en douchekop vastgemaakt. Heb uiteraard meteen de waterstraal getest. Ik moet zeggen dit is echt een super heerlijke straal. Ik kan het niet echt omschrijven, maar jullie moeten het gewoon echt proberen. Voor de prijs zeg ik eerlijk dat je het niet moet laten liggen. Ik kan niet wachten om vanavond weer onder de douche te gaan. Heb nog steeds een chrome thermostaat, dus ga even googlen voor een zwarte, want hij moet uiteraard wel matchen.

Deze klant beveelt ons aan

Manuel

Leiden

17-06-2022

Badkamerxxl.nl

9

Klasse

Lekker snel en precies ontvangen wat omschreven stond.

Deze klant beveelt ons aan

TON

BUNDE

16-06-2022

Badkamerxxl.nl

7

Correct en goed geholpen

Er werd goed meegedacht om het juiste artikel te verkrijgen.

Deze klant beveelt ons aan

Janny

Oosterwolde

16-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Snel het juiste product geleverd

Vlot en correct alles geleverd

Deze klant beveelt ons aan

Remco

Alphen Aan Den Rijn

15-06-2022

Badkamerxxl.nl

4

Product oké maar levering slecht

3 dagen achter elkaar een mail gehad dat die dag de spullen geleverd zouden worden. Drie dag niemand gezien.

Leonie

Alblasserdam

15-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Top!

Goede kwaliteit product. Had een vraag over de levering erg snel en vriendelijk geholpen, mogen veel klantenservices een voorbeeld aan nemen!

Deze klant beveelt ons aan

Emy

Renswoude

15-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Goed ontkalkings product ,voor mijn douchetoilet

Snelle bezorging een product voor een reële prijs

Deze klant beveelt ons aan

Jack

Oosterhout

15-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Snelle levering

Makkelijk bestellen en op de afgesproken tijd geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Mark Lenoire

Landgraaf

13-06-2022

Badkamerxxl.nl

2

Beschadigd product geleverd

Nadat ik een beschadigd en incompleet product heb ontvangen contact gehad met de klantenservice. Heb een mail gestuurd met alle info die nodig was, na 2 weken kreeg ik pas een reactie waarin de vraag voor meer foto's. Nu alweer 3 weken later nog geen reactie, het bad is al dicht gemetseld maar de badwaste nog steeds beschadigd. 223 euro is een hoop geld voor iets wat kapot is en niet compleet! Hopelijk volgt alsnog een passende oplossing.

Reactie van het bedrijf

Beste Mark, Vervelend om te horen dat er een beschadigd product bij je is geleverd. Het bericht dat je ons gemaild had is bij ons verkeerd gearchiveerd. Op 13-06-2022 is er een nieuwe badwaste besteld, deze is nergens op voorraad en is daarom niet direct leverbaar. Er wordt op 05-07-2022 kosteloos een nieuwe Villeroy & Boch badwaste met toevoer voor Oberon 2.0 naar je toegestuurd. In hoeverre het nog mogelijk was, hopen we je hier alsnog goed mee geholpen te hebben. Mocht je aan de hand van deze oplossing je review nog willen aanpassen dan zouden wij dit erg waarderen. Graag zien we je de volgende keer weer bij badkamerxxl.nl Met vriendelijke groet, Team BadkamerXXL

Ruud

Rolde

13-06-2022

Badkamerxxl.nl

5

Opgelost maar...

Een slang bleek te ontbreken van een doucheset. Oplossing: een hele nieuwe verpakking sturen. Aan de deur openmaken, slang eruit halen, verpakking terug met de bezorger. Milieutechnisch misschien niet zo heel handig. Minder leuk: de bezorger stuurt de morgen voor levering om 7:20 uur een bericht dat tussen 8:30 en 9:00 u dezelfde dag geleverd gaat worden. Onhandig, daar kun je je niet op voorbereiden. Is ook al eens eerder eerder gebeurd (nog vroeger). Is niet klantvriendelijk dus verbeterpunt. Oplossing 3 sterren, uitvoering 2 resultaat 2,5 sterren.

Reactie van het bedrijf

Beste Ruud, Helaas komt het af en toe voor dat een bestelling incompleet wordt geleverd, onze excuses hiervoor. Je opmerking over het bericht met betrekking tot het moment van levering nemen wij mee ter optimalisatie. Mocht je aan de hand van deze review/ oplossing je review nog willen aanpassen dan kan dat. Veel plezier gewenst met je douchesysteem. Graag zien we je de volgende keer weer bij badkamerxxl.nl Met Vriendelijke Groeten, Team BadkamerXXL

Jens

Leeuwarden

10-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Heel tevreden!

Kan niet anders dan goed vermelden.

Deze klant beveelt ons aan

Eric

Eede

10-06-2022

Badkamerxxl.nl

9

Volgens afspraak geleverd

Op tijd geleverd (brievenbus zending)

Deze klant beveelt ons aan

Nanda

Heerhugowaard

10-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Mooi product, goede service!

Mooie spiegelkast en snel bezorgd. De kleur van de zijpanelen die we online hadden uitgekozen, bleek niet helemaal te passen bij ons meubel. Snel en kosteloos kregen we een andere kleur toegestuurd. Fantastische service, wat niet eens had gehoeven. Heel fijn om te weten dat dit soort bedrijven nog bestaan.

Deze klant beveelt ons aan

Wessel

Krimpen aan den IJssel

10-06-2022

Badkamerxxl.nl

8

Goede ervaring ondanks vertraagde levering.

2 producten besteld die veel goedkoper waren dan bij concurrenten. Ondanks de lange levertijd van 7 weken op de dag van levering een keurige email gekregen dat de bestelling vertraagd was. Hierdoor kreeg ik wel wat argwaan, echter 2 weken later zoals afgesproken bezorgd. Ga zo door.

Deze klant beveelt ons aan

Jan

Barneveld

10-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Badkamer zeer goed. DHL zeer slecht

Het product is 100 %. Ik ben NIET tevreden over de bezorging. Het komt steeds vaker voor dat DHL de bezorger slecht werk levert. Ik woon in een winkelgebied met beperkte toegang voor auto’s. Ondanks dat DHL bericht stuurt dat het pakje zal worden afgeleverd op en bepaalde tijd , komt het steeds vaker voor dat er een sticker geplakt wordt met de mededeling NIET THUIS terwijl ik gewoon thuis ben en de bel goed kan horen. De volgende dag wordt het pakje wel afgeleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Shana Van der wijst

Ham

9-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Heel goed

Vriendelijk personeel, snel antwoord, snel geleverd en alles was zoals het hoort!

Deze klant beveelt ons aan

steef de klein

Werkhoven

8-06-2022

Badkamerxxl.nl

6

Je moet wel geduld hebben

Zou een levertijd hebben van drie tot vier weken.Het werden er negen.Kontakt (telefonisch was wel prima) werd wel moeite gedaan om me te helpen

Deze klant beveelt ons aan

Fred Christoffer

Amsterdam

7-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Zeer positief, precies zoals ik gehoopt had. Top

Top

Deze klant beveelt ons aan

Sita

Groningen

7-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Heel goed

Netjes en vlot verzonden. Mocht ik weer iets nodig hebben zou ik het weer hier doen.

Deze klant beveelt ons aan

Dirk

Leek

6-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Besteld en snel geleverd

Op de site stond een plaatje met de maten erbij. Handig! Besteld en snel geleverd!

Deze klant beveelt ons aan

Luc

Roosendaal

1-06-2022

Badkamerxxl.nl

10

Aangenaam verrast door de service!

Door een domme fout van mijzelf, was er een minuscule rubberen ringetje uit mijn douchekop kapot gegaan. Na bij een speciaalzaak te zijn geweest voor een nieuwe ring, moest ik concluderen dat daar niet aan te komen was. Ik dacht dat wordt een nieuwe douchekop en bestelde er 1 bij badkamerxxl.nl . De dag erna even gebeld en mijn probleem uitgelegd, waarop de betreffende persoon zegt: ik ga even bellen met de leverancier. Binnen 2 minuten kreeg ik te horen dat er een complete set rubbers en een zeefje naar mij zou worden opgestuurd. De reeds bestelde douchekop kon ik gewoon retourneren. Nogmaal mijn hartelijke dank daarvoor. Zo ook aan de firma Hotbath die hier aan meegewerkt hebben. Dit is wat je noemt SERVICE.

Deze klant beveelt ons aan

A.Sas

Hoorn

30-05-2022

Badkamerxxl.nl

5

Te veel tijd besteed aan levering.

Na de bestelling is het product niet geleverd. Telefonisch contact geha op een vrijdag. We gaan er achteraan en ik bel u terug. Verder geen contacten meer dus zelf contact gezocht nu wel direct opgepakt en de nieuwe levering is op de juiste dag geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Henny

Rikhof

30-05-2022

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekende service na een defect!

De zeepdispenser van Grohe gekocht bij badkamer xxl gaf het op na een half jaar, binnen 4 dagen kwam er een nieuwe binnen, en de defecte ter inspectie laten ophalen. Geweldig bedankt voor de snelle service!! M vr gr Henny Rikhof

Deze klant beveelt ons aan

Hub

Debie

28-05-2022

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend!

Correcte communicatie en levering.

Deze klant beveelt ons aan

Marjolein

Bergen

27-05-2022

Badkamerxxl.nl

2

Slechte klantenservice

Ik ontving een heel ander product dan besteld en toen ik daarover met de klantenservice contact opnam, bleek dat ze de klant niet zo maar geloven en een retour label opsturen, maar dat je eerst een mail met foto van het verkeerd geleverde product moet sturen. Als je dan vervolgens vraagt hoe lang het duurt voordat ik dan daarop een antwoord en actie kon verwachten, was het antwoord ‘ een paar dagen, het is toch geen spoed?’ Uiteindelijk is het goede product toch nog gekomen. Maar ik koop nooit meer bij deze winkel. Wat een slechte klantenservice en klantvriendelijkheid is ver te zoeken.

Reactie van het bedrijf

Beste Marjolein, Vervelend om te horen dat je ontevreden bent over onze klantenservice. Het komt zelden voor dat er een verkeerd product wordt verzonden. Wanneer dit wel gebeurt dan proberen wij dit op een adequate manier op te lossen. Beeldmateriaal zorgt voor een goede en snelle controle van het geleverde. Hierdoor kunnen wij snel een retourorder aanmaken en het juiste product opsturen. We hopen dat je tevreden bent over de hoofdsteun van Riho en zien je graag in de toekomst terug bij badkamerxxl.nl. Met vriendelijke groet, Team BadkamerXXL

Ankie De Klerck-Lumens

Vogelwaarde

27-05-2022

Badkamerxxl.nl

10

Topproducten en een fijne en vlotte service!

Voor onze nieuwe badkamer zijn we heel blij dat we m.b.t. de aankoop van het bad en onze kranen bij BadkamerXXL zijn terechtgekomen. De producten komen precies overeen met de beschrijving en de levering is ook vlot verlopen waarbij het heel fijn was dat er tijdens het bestelproces een leverdatum kon worden ingepland.

Deze klant beveelt ons aan

Eilander

Hattem

26-05-2022

Badkamerxxl.nl

10

Perfecte service en mooie materialen

Al het sanitair van badkamer en wc aangeschaft bij badkamer xxl, perfecte service, medewerkers denken mee en leveren heel vlot. Niets op aan te merken, zou het iedereen aanraden.

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen