Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Op basis van 5379 beoordelingen.
97% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Tristan

Den Helder

15-09-2021

Radiatorxxl.nl

10

Snel en compleet geleverde radiator

We hadden een radiator nodig voor vervanging. Na even zoeken kwam RadiatorXXL met een radiator die de juiste prijs kwaliteitsverhouding heeft. Na bestelling, snel geleverd en compleet zonder beschadigingen.

Deze klant beveelt ons aan

Jolanda

Lisse

15-09-2021

Badkamerxxl.nl

9

Besteld, snel geleverd

Het badmeubel wat ik besteld heb, is na 3 dagen al geleverd! Ziet er goed uit!

Deze klant beveelt ons aan

Cee

Brunssum

13-09-2021

Badkamerxxl.nl

1

Pas op voor retourprocedure. Misleidend en duur!

Product retour gestuurd ivm “verkeerde” kleur en kleine kras. Product wordt opgehaald door transporteur (duur!!) gekozen door BadkamerXXL. Gratis afgeven is ook een optie, maar Buitenpost is uiteraard (on)handig gekozen. BadkamerXXL verschuilt zich achter onjuist volgen van de retourprocedure en schuift schade af op retourzending (=risico van klant). Goedkoop = duurkoop.

H

Holten

12-09-2021

Badkamerxxl.nl

10

Perfect!!

Zeer goede service bij telefonisch kontakt. Personeel dat goed op de hoogte is met de producten en goede adviezen geeft. Snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan

PPHC van der Putten

EINDHOVEN

11-09-2021

Badkamerxxl.nl

10

Groots en kom je niet meer tegen.

Beschadigingen aan onderzijde van een radiator van 2 jaar oud. Vermoedelijk een slecht verfbad? Geen probleem vervangen we gratis, kijk dat noem ik echte service.

Deze klant beveelt ons aan

Nikky

Winterswijk

11-09-2021

Radiatorxxl.nl

8

Positief

Tijdens de aankoop werd ik goed geholpen door de site, daarna is de radiator snel geleverd

Deze klant beveelt ons aan

M

Schijndel

10-09-2021

Badkamerxxl.nl

10

Geleden en snelle levering g

Goede en snelle levering van mooi wastafeltje Heel goed verpakt

Deze klant beveelt ons aan

Ilyas

Rotterdam

9-09-2021

Badkamerxxl.nl

9

Zeer professioneel

Keurig besteld, op tijd aangekomen en keurig goed retour service

Deze klant beveelt ons aan

Edwin

Wieringerwerf

9-09-2021

Badkamerxxl.nl

10

Goed meegedacht en super snelle levering

Lekkage aan inbouwkraan is super snel opgelost. Onderdeel al volgende dag in huis. Top!!

Deze klant beveelt ons aan

Mirjam

Gorinchem

9-09-2021

Badkamerxxl.nl

9

Ik ben heel tevreden

Duidelijke site en bij een vraag telefonisch vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Na iedere bestelling direct een mail met de bevestiging en weer een duidelijke mail vlak voor de levering. Producten kwamen op de afgesproken datum aan en waren zeer goed verpakt.

Deze klant beveelt ons aan

Vincent Schouwenaars

zwijndrecht

8-09-2021

Badkamerxxl.nl

10

Super

Denken mee, (had een hele inbouwbox besteld maar kon met alleen een onderdeel ook gemaakt worden). 's-ochtends besteld 's-avonds geleverd. Perfect.

Deze klant beveelt ons aan

Hans

Arnhem

8-09-2021

Badkamerxxl.nl

1

Teleurgesteld

Dit was mijn eerste bestelling bij Badkamerxxl.nl. Na montage vertoont het product een gebrek en blijkt de omschrijving niet te kloppen. Om deze reden het product willen retourneren maar de retourvoorwaarden van Badkamerxxl zijn zodanig dat dit niet mogelijk is. Blijf dus zitten met een product waarover ik niet tevreden ben.

Reactie van het bedrijf

Beste Hans, Bedankt voor het invullen van de review. Ik ben erg benieuwd wat er wat er fout is gegaan. Kan het kloppen dat je geen contact met ons hebt opgenomen om hier samen naar een oplossing te gaan kijken? Ik verneem graag even per mail van je. Je kan ons bereiken via de mail: [email protected]

Marion

Ingen

7-09-2021

Radiatorxxl.nl

10

Vlotte service, aanrader!

Snelle orderafhandeling, snel geleverd, radiator conform foto op website, alles naar tevredenheid. Aanrader!

Deze klant beveelt ons aan

Malou

Wijdemeren

7-09-2021

Badkamerxxl.be

10

Super service!

We hadden het verkeerde bedieningspaneel besteld voor onze toilet, maar wisten eigenlijk ook niet welke we dan moesten hebben. Martijn heeft gevraagd wat foto's te maken en is op onderzoek geweest. Hij heeft wat modellen voorgesteld welke we konden bestellen. Gelijk zijn deze op de post gegaan en heb nu een werkend toilet;)! Ook was de wachttijd bij de klantenservice aan de lijn heel kort en ook via mail. Dat zie je tegenwoordig wel anders, dus hierbij nogmaals, bedankt Martijn. Verder hebben we tegels en andere sanitaire producten gekocht welke helemaal naar wens zijn.

Deze klant beveelt ons aan

Erik De Wulf

Oud-Turnhout

7-09-2021

Badkamerxxl.be

10

problemen worden correct afgehandeld.

Op de Belgische site was een cashback van Geberit (toilet) voorzien. Dit bleek achteraf een foutje te zijn want enkel Nederlandse klanten konden hiervan gebruik maken. Het duurde wel een tijdje vooraleer men op mijn mailtjes en telefoontjes reageerde maar uiteindelijk hebben ze de 50 euro zelf betaald. Heel correct dus.

Deze klant beveelt ons aan

M.L.W. Baars

BODEGRAVEN

5-09-2021

Badkamerxxl.nl

2

Zeer telleurstellend,vooral bij tijdsdruk.

Gewoon afmetingen op tekening erbij ,voorkomt telleurstelling.

Ricardo

Almelo

3-09-2021

Badkamerxxl.nl

8

Goed

Goed

Deze klant beveelt ons aan

Youssef

Dandan

2-09-2021

Badkamerxxl.nl

10

Fantastisch !!!!

Goede service, snel bezorgd! En in vergelijking met andere sites een scherpe prijs….

Deze klant beveelt ons aan

Eghard

Losser

2-09-2021

Badkamerxxl.nl

10

Snelle levering en goed product!

Besteld en de volgende dag netjes verpakt geleverd. Product zoals omschreven.

Deze klant beveelt ons aan

Rien Schijndel

's-Hertogenbosch

2-09-2021

Badkamerxxl.nl

8

Goed en snel

na een paar emails, hebben zij netjes en op tijd kunnen leveren wat ik zocht.

Deze klant beveelt ons aan

Ben

Nieuwegein

1-09-2021

Badkamerxxl.nl

10

Prima service

Bodemventiel stuk van mijn 20 jaar oude Geberit toilet. Via site nieuwe gevonden en volgende dag geleverd. Prima service.

Deze klant beveelt ons aan

Diana

Haaksbergen

1-09-2021

Badkamerxxl.nl

8

Mooi meubel, volgens afspraak geleverd

Prachtig meubel van proline, goed verpakt en netjes geleverd op de afgesproken datum. Fijn!

Deze klant beveelt ons aan

Adwin

Groningen

1-09-2021

Badkamerxxl.nl

9

Gewoon Super 10 Plus

Snelle levering en mooi spullen en prijs is goed.

Deze klant beveelt ons aan

Roelof

Oudepekela

31-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

Geweldig

Op de vestiging Groningen zit een verkoper die heel goed zijn best doet om de klanten het naar hun zin te maken. Niets is hem teveel. Bovendien is hij heel kundig. Kortom een geweldige goede ervaring .

Deze klant beveelt ons aan

Jan

Naaldwijk

31-08-2021

Badkamerxxl.nl

9

Prima prijzen en snel en schadeloos geleverd

Grote glazen douchecabine besteld. Toch wel spannend of het dan ook heel afgeleverd wordt. En dat is helemaal gelukt.

Deze klant beveelt ons aan

Loek

Valkenswaard

30-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

Top!!

Duidelijke producten site, snelle service en aflevering.

Deze klant beveelt ons aan

Herman

Alphen aan den Rijn

29-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

Gewoon uitstekend

Voor mijn nieuwbouw woning heb ik veel dingen via webwinkels besteld, maar mijn badkamermeubel bestellen ging wel héééél erg makkelijk. Prima informatie op website, via e-mail en de bezorger was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Het is wel erg fijn als alles gaat zoals wordt beloofd!

Deze klant beveelt ons aan

Aram

Assen

27-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

Zeer goed, en oplossingsgericht

Ik had zelf iets niet helemaal goed besteld. Desondanks ben ik kosteloos geholpen.

Deze klant beveelt ons aan

Leo

Mijdrecht

27-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

Goede en snelle service

Toen de bestelling van Gerberit geleverd was bij badkamerxxl was hij de volgende dag in Mijdrecht. Snel geleverd via DHL en in prima staat. Aanrader!

Deze klant beveelt ons aan

Ries

Heemstede

26-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

Top, supersnelle levering.

Steeds weer prettig dat Badkamerxxl zo snel en goed levert. Dat is volgens mij uniek in deze marktsector. In iedergeval zeer tevreden.

Deze klant beveelt ons aan

Joeri

Emmeloord

26-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

Top service

Wij hebben eind mei onze nieuwe douche gemonteerd en helaas merkte we 2 weken geleden dat de douche van binnen uit aan het roesten was en dat er daardoor op de coating laag blaasjes ontstonden en er lak afbladderde. Helaas kon het nog erger en is er zelfs een klein gaatje ontstaan waar water uit druppelde! Direct in de pen gedoken en kreeg direct bericht dat we een nieuwe opgestuurd krijgen! Super bedankt voor de snelle service en we hopen dat deze wel ons polder water aankan!

Deze klant beveelt ons aan

Wilma

Kaatsheuvel

26-08-2021

Badkamerxxl.nl

9

goede service

Ik had een verkeerde bestelling gedaan en heb hierover contact opgenomen. De bestelling werd gelijk geannuleerd en ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Daarna de juiste artikelen besteld en deze werden op de afgesproken dag en tijd bezorgd. Top service

Deze klant beveelt ons aan

Sandra Meers

Lanaken

25-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

top

alles naar wens verlopen

Deze klant beveelt ons aan

Evert

Zeist

25-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

Snel en een goede service

Toiletpot set besteld. Snelle levering. Er bleek een onderdeeltje te missen. Snelle reacties per mail met goede adviezen. Dit werd dezelfde dag nog met spoed opgestuurd. Super service.

Deze klant beveelt ons aan

upworld

Delden

25-08-2021

Badkamerxxl.nl

9

Levering zoals vermeld op website

Levering zoals vermeld op website

Deze klant beveelt ons aan

Roel

Hoorn

24-08-2021

Badkamerxxl.nl

9

De levering is volgens afspraak keurig op tijd afgeleverd

Wat ik wel vreemd vond: dat ik van de bestelling geen bevestiging kreeg, via de mail. Was dus ook blij, dat mijn bestelling werd geleverd

Deze klant beveelt ons aan

Petra Bierling

Gasselte

24-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Prettige ervaring. Je wordt uitgebreid te woord gestaan. Vriendelijk en accuraat.

Deze klant beveelt ons aan

Marieke

Nieuwleusen

24-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

Goede service

1e wastafel was kapot gegaan maar 2 dagen later stonden ze met een hele wastafel aan de deur helemaal top kan niet wachten tot ie hangt en alles klaar is

Deze klant beveelt ons aan

Jos

Denekamp

23-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

Fraaie aankoop

Prachtige Grohe keukenkraan gekocht voor een redelijke prijs. Ben er echt blij mee!

Deze klant beveelt ons aan

Freddy

Amsterdam

21-08-2021

Radiatorxxl.nl

10

Snel geleverd

Zoals het hoort

Deze klant beveelt ons aan

Ruud

Cuijk

20-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

Flexibel

Ruim van te voren besteld. Tussendoor een paar keer de bestelling aanpassen is geen probleem. Krijg regelmatig een mail met de vraag of de uiteindelijke leverdatum nog actueel is of dat deze aangepast moet worden, wat we uiteindelijk ook gedaan hebben.

Deze klant beveelt ons aan

Wim Wijn

Breda

18-08-2021

Badkamerxxl.nl

9

Prettig behandeld

Fijn geholpen aan tafel. Wel jammer dat ik voor de retour van de tegelijk naar het verkeerde magazijn werd gestuurd.

Deze klant beveelt ons aan

M.v.d. Kaay

Wijk Bij Duurstede

18-08-2021

Badkamerxxl.nl

7

Onderdeel kwam snel maar incompleet.

Grohe onderdeel was duidelijk meer dan eens ingepakt en de benodigde imbus sleuteltjes ontbraken.

Deze klant beveelt ons aan

Rene

Noordwijkerhout

17-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekende service

Ondanks een verkeerde levering door externe fouten waarop xxl geen vat op had, hebben ze top gehandeld om het op te lossen en bleven ze super professioneel. Bedankt alle mensen bij xxl voor jullie dienst.

Deze klant beveelt ons aan

Theo

Nuenen

16-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

Juiste levering, binnen tijdspanne

Bestelling van onderdelen is goed verlopen. Onderdelen allemaal aanwezig. Volgende dag levering, is tegenwoordig niet meer haalbaar, dat verwachtte ik ook niet. Maar haal dit van de site af. Voor .. besteld volgende dag geverd. Verder moet ik alles nog aansluiten en testen op werking, dit kan nog even duren i.v.m de verbouwing toilet, waar onderdelen voor gaan dienen. Mvg

Deze klant beveelt ons aan

Jovana

Amsterdam

14-08-2021

Badkamerxxl.nl

1

Incredibly unprofessional

I recently ordered different items for my house renovation and had to call the customer services about 10 times. Each of the items I ordered had some kind of problem, it would be out of stock, then there was a problem with the supplier or something similar. One of my orders got canceled two days before it was supposed to be delivered with the explanation the supplier doesn’t have it in stock leaving me with a huge problem. Other item was seprated and delivered on two different days without letting me know in advance it would arrive that way. I’m still waiting for the last item because it was supposed to arrive last Friday, I even received an email on Thursday that it would be delivered the next day. No one called to let me know that it was not arriving, I had to call the customer service again and they promised I would have it by Tuesday. This was the second time that this particular order was rescheduled. I find this incredibly unprofessional and I will never buy on their website again for sure!

Johannes

Assendelft

13-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

Top

Juiste product, snelle levering en goede beschrijving van hoe en wat

Deze klant beveelt ons aan

Marion

TILBURG

13-08-2021

Badkamerxxl.nl

10

Goed bedrijf

Twee maal gebeld en beide keren heel prima te woord gestaan. Twee mooie wastafels binnen gekregen vandaag …nu nog even’ophangen!

Deze klant beveelt ons aan

Rosi Wolterink

Haaksbergen

13-08-2021

Badkamerxxl.nl

9

Perfecte service

Omdat we lang niet wisten wat we nou precies wilden hebben we de offerte vaak aangepast. Het bedrijf bleef behulpzaam. En toen er toch een foutje in de bestelling geslopen was kon ik deze zonder problemen retourneren en werden de nieuwe douchekoppen keurig geleverd. Werkelijk niets dan lof! Wij bestellen hier zeker weer mochten we wat nodig hebben.

Deze klant beveelt ons aan

Henk Kloosterboer

HEERDE

13-08-2021

Radiatorxxl.nl

9

prima

zeer goed geholpen

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen