Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Op basis van 4409 beoordelingen.
97% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Olivier

Brussel

18-01-2020

Badkamerxxl.be

10

Uitstekende en snelle service

Alle producten werden binnen de 48 uur geleverd. Ook administratief was er een snelle reactie voor duplicata van faktuur. Na heel wat zoek- en vergeleijkings-werk hadden zij de beste prijs !

Deze klant beveelt ons aan

Luc Segers

Hombeek

15-01-2020

Badkamerxxl.be

10

Goed bereikbaar en correct

Tijdens het transport had de wastafel schade opgelopen. Er werd onmiddellijk een nieuwe voor me opgestuurd. Aan de telefoon hebben ze me goed en vlot geholpen.

Deze klant beveelt ons aan

Luca

Zolder

13-01-2020

Badkamerxxl.be

10

Super

Mooi en degelijk product , precies zoals op de foto . Snelle levering , ik raad deze webshop iedereen aan .

Deze klant beveelt ons aan

Jijsbeer

IJmuiden

12-01-2020

Badkamerxxl.nl

9

Alles vlot verlopen.

Kwaliteit goed.

Deze klant beveelt ons aan

Timo

Wageningen

12-01-2020

Badkamerxxl.nl

10

Alles naar wens verlopen

Van bestelling tot levering ging alles soepel en volgens afspraak. Informatievoorziening ook prima in orde. Product werkt ook naar behoren

Deze klant beveelt ons aan

Johannes

Gorredijk

11-01-2020

Badkamerxxl.nl

10

Top!

Kwaliteit producten, beste prijs. Duidelijke communicatie.

Deze klant beveelt ons aan

Jaimy

Pannerden

10-01-2020

Radiatorxxl.nl

10

uitstekend!

Wij hebben flatline radiatoren besteld voor het hele huis. Op de site kan je makkelijk en snel je gewenste radiator vinden. Ze leveren ook erg snel! Kwaliteit is ook wel echt goed!

Deze klant beveelt ons aan

Anne Mieke

Leidschendam

10-01-2020

Badkamerxxl.nl

10

Super

Ik word heel goed geholpen en de bestelling voldoet precies aan mijn verwachting

Deze klant beveelt ons aan

Suzy

Mechelen

9-01-2020

Radiatorxxl.nl

8

Prijs/ kwaliteit en snelle levering

Prijs/ kwaliteit en snelle levering

Deze klant beveelt ons aan

frits

Vriezenveen

9-01-2020

Badkamerxxl.nl

9

goede prijs/kwaliteit verhouding.

Scherpe prijs. Goed product. Goede info over levertijd e.d.

Deze klant beveelt ons aan

marco Zwaan

Voorschoten

8-01-2020

Badkamerxxl.nl

8

Goed geregeld

Badkamerxxl goede service en waarneer je belt voor vragen direct antwoord daarnaast ook goede prijs en kwaliteit

Deze klant beveelt ons aan

Onno

Hoofddorp

7-01-2020

Badkamerxxl.nl

10

Gewoon Super

Tussen kerst en oud en nieuw de radiator besteld omdat Badkamerxxl als enige de radiator zo snel kon leveren. Voor alle zekerheid nog na gebeld en uiterst vriendelijk te woord gestaan. De radiator is geleverd op oudjaarsdag. Daarbij was de prijs ook zeer concurrerend Voor ons een geweldige ervaring met Badkamerxxl

Deze klant beveelt ons aan

Sjaak

Haelen

4-01-2020

Badkamerxxl.nl

10

gewoon super

een echte aanrader

Deze klant beveelt ons aan

Rob

Alphen

4-01-2020

Badkamerxxl.nl

9

Gewoon goed

Duidelijk, goede prijs en snelle levering

Deze klant beveelt ons aan

Jos

Oudenbosch

3-01-2020

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend!

Prima levertijden, uitstekende communicatie en levering volgens afspraak.

Deze klant beveelt ons aan

Frans Mertens

Bavel

2-01-2020

Badkamerxxl.nl

8

Werd niet op juiste adres bezorgd maar is correct afgehandeld.

Goed

Deze klant beveelt ons aan

paul

zaandijk

2-01-2020

Badkamerxxl.nl

10

levering op tijd volgens afspraak

De bestelde tegels werden goed verpakt op tijd geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

G.B

Sleeuwijk

30-12-2019

Badkamerxxl.nl

7

Netjes op tijd, en zonder problemen geleverd

Onze duoblok Grohe bau wc set was netjes, alleen vond ik de installatie een beetje lastig. Ik als vergevorderde klusser, ex loodgieter liep tegen een heel raar probleem aan. Het kraantje 3/8 paste op geen enkele manier, er moest direct gekneld worden op de vlotter aansluiting. Dus met knelring 12mm en bochten gesoldeerd, zonder kraan. Volgens Grohe, moet je het met flexibele slang aansluiten, niet mogelijk ivm vlijmscherpe rand op vlotter aansluiting dan snijdt je meteen je pakking ring door. Ik denk dat Grohe en badkamer xxl dit dingetje maar eens onder de loep moeten nemen. Door eventueel de eerst benodigde informatie of aansluit materialen bij moet leveren. Of in ieder geval de informatie daarover.

Deze klant beveelt ons aan

Dennis

Hoofddorp

29-12-2019

Badkamerxxl.nl

9

Goede en snelle levering

Goede snelle levering, echter de geadviseerde bijproducten kloppen niet.

Deze klant beveelt ons aan

Serge

België

29-12-2019

Badkamerxxl.nl

6

De bestelling verliep wat moeizaam

Voor de prijs zit je hier goed maar alles heeft zijn prijs. Mijn bestelling werd op do 12 dec voor 17u geplaatst voor een voorraadartikel. Normaal wordt het dan daags nadien geleverd. Echter de leverdatum was blijkbaar 16/12, dit was niet duidelijk bij de afwikkeling van het orderproces. Bij kontakt overlegd om de levering op vrijdag 20/12 te laten doorgaan, mits verwittiging door de transporteur 1u op voorhand van tijdstip van levering. De mailbevestiging vermeldde 30min - niet mijn overlegde afspraak. Uiteindelijk die dag bericht dat de levering op een verkeerde vrachtwagen geladen werd en de levering niet kon doorgaan zoals gepland. Afspraak levering maandag 23/12 dan maar - deze keer met bevestigde vraag 1u op voorhand bellen. Maandag vindt uiteindelijk de levering plaats. Echter de vrachtwagen stond plots voor de deur, gelukkig was ik op de werf. De chauffeur had geen instrukties gekregen en was ook nauwelijks nederlands machtig. Deze was van plan de levering in de voortuin te dumpen, tot ik weigerde te tekenen voor ontvangst. Uiteindelijk werd de levering - zoals het hoort - gelijkvloers binnen afgeleverd. De verpakking bleek beschadigd een gedeukte hoek - foto's beschikbaar. Gezien het een spiegelkast betrof met een bang hart de verpakking geopend. Alles gelukkig zonder gevolg. Gezien het een duurder merk betrof was de verpakking adekwaat af fabriek. Ze hangt en ben uiterst tevreden van het produkt.

Deze klant beveelt ons aan

Bram

Rijnsburg

26-12-2019

Badkamerxxl.nl

9

Prima, kompleet en op tijd.

Prima ervaring met badkamerxxx.nl Bestelling op tijd en voor een prima prijs.

Deze klant beveelt ons aan

Joost

Tilburg

25-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

Correct en tijdig

Goede informatie via chat zodat ik de juiste bestelling kon plaatsen!

Deze klant beveelt ons aan

Henk

Elst

24-12-2019

Radiatorxxl.nl

9

Snelle levering en super service

Had 4 radiatoren besteld waarvan er 1 na levering niet bleek te passen. Na een telefoontje meteen kunnen regelen dat de goede geleverd werd en de oude meteen retour kon! Super service!!

Deze klant beveelt ons aan

Patrick

Belgie

23-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

Alles perfect !

Kwaliteit OK en snel geleverd !

Deze klant beveelt ons aan

A

Groningen

22-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

snelle service

Installateur had verkeerde drain doorgegeven. Badkamerxxl leverde snel juiste drain en regelde de terugbetaling snel. Dachten ook goed mee over welke drain wel de juiste zou zijn.

Deze klant beveelt ons aan

Bernard Pieters

Schendelbeke

22-12-2019

Badkamerxxl.be

8

Snel en correct

Besteld en ondanks 1 dag te laat, steeds correct geïnformeerd.

Deze klant beveelt ons aan

Frank Josiassen

Hulst

21-12-2019

Badkamerxxl.nl

8

Goede service

Goede service en vriendelijk

Deze klant beveelt ons aan

leo

meeteren

20-12-2019

Badkamerxxl.nl

9

Super

Perfect prachtig compleet product en de goedkoopste. Geweldige service chauffeur bracht de glazendeur op de plaats waar die werd gemonteerd. Een dikke tien met 5 sterren 100% tevreden.

Deze klant beveelt ons aan

Andreas

Velp

20-12-2019

Radiatorxxl.nl

9

Zeer goed geholpen en artikelen op tijd geleverd.

Zeer goed geholpen en artikelen op tijd geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

J. Brens

Ommel

20-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

Goed maar te duur voor dit product (wcbril)

Bedrijf heeft prima geleverd: aflevering precies volgens afspraak en ook het product is helemaal in orde. Echter: de prijs voor een wc-bril (226 euro) is in onze optiek veel te hoog. Wij moesten deze bril wel kopen omdat dit de enige bril is die op sfinx past.

Deze klant beveelt ons aan

P

Groningen

19-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

De helft van de prijs dan bij Bauhaus!!

Douchekop houder van Hansgrohe online besteld en opgehaald in Groningen

Deze klant beveelt ons aan

Tony

Bronckhorst

17-12-2019

Badkamerxxl.nl

9

Prima keuze en prijs

Eenvoudige website met grote selectie aan producten tegen goed (scherpe) prijzen. Bezorging en verder afwikkeling goed.

Deze klant beveelt ons aan

Peter Aarts

Nieuw-Vossemeer

17-12-2019

Badkamerxxl.nl

8

Bestelling volgens belofte correct aangeleverd

Snel en correct geleverd

Deze klant beveelt ons aan

Mart

Assen

17-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

Goed, vriendelijk advies; zeer snelle levering (goed verpakt).

1) Vriendelijk, deskundig telefonisch advies, waarin ook goede alternatieven werden voorgesteld 2) Ongecompliceerde bestelling & Betaling 3) Zeer snelle levering (pakket zeer goed verpakt) 4) Produkt exact als overeengekomen; Geen verrassingen. Zeer aan te bevelen voor een volgende keer!

Deze klant beveelt ons aan

Peter

Hilversum

17-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend geholpen bij mijn keuze

Ik kreeg advies bij het uitzoeken van een onderdeel en ik kreeg een makkelijke link om het te bestellen.

Johan

Voorhout

17-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

Snel en goed

Zeer snelle levering en precies wat ik nodig had.

Deze klant beveelt ons aan

Carin

Diepenheim

17-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

Mooie koopbelevenis zoals deze hoort te zijn

Prima bedrijf, snelle levering en komen afspraken 100% na. Bij levering was kast beschadigd, foto gemaakt, opgestuurd en volgende dag werd nieuwe kast geleverd. Helaas niet de juiste. Alles is perfect opgelost en we werden steeds goed op de hoogte gehouden. Hele goede aftersale, door onze eigenschuld ging ook nog een lamp van de spiegelkast stuk. Er werd kosteloos een nieuwe verzonden. Ik zou willen dat meer bedrijven zo goed scoren in hun aftersale! Compliment voor Bauke!!

Deze klant beveelt ons aan

Celeste

Spijkenisse

16-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

Super

Bad was zoals beschreven en op de afgesproken datum geleverd

Deze klant beveelt ons aan

Tom

Bree

16-12-2019

Badkamerxxl.be

10

Snelle en correcte levering 👍

Een super snelle en correcte levering van de bestelling

Deze klant beveelt ons aan

Dick

Wolbers

15-12-2019

Badkamerxxl.nl

9

Goede service snelle levering

Super

Deze klant beveelt ons aan

M.

Leidschendam

15-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

very good

Good service

Deze klant beveelt ons aan

Ferry

Nistelrode

15-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

Super goed geregeld allemaal

Netjes op tijd alles geleverd en prima bereikbaar!

Deze klant beveelt ons aan

Dave

Meerssen

13-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

Verhouding kwaliteit en prijs super !!

Goedkoopste leverancier, welke ik gevonden heb via Google. Stukken goedkoper en degelijke kwaliteit. Bram de chauffeur vriendelijk en geholpen met het openen en controleren van ons badmeubel. Zeer tevreden en zal zeker deze leverancier aanbevelen.

Deze klant beveelt ons aan

Dave

BRUNSSUM

13-12-2019

Badkamerxxl.nl

8

Goed

Goeie winkel met mooie artikelen. Heb een sealskin douchedeur en Sphinx 345 toilet besteld en erg tevreden.

Deze klant beveelt ons aan

Alfons Theuwis

3520 Zonhoven

11-12-2019

Badkamerxxl.be

9

Zeker niet bedrogen.

Correct product en goed verpakt.

Deze klant beveelt ons aan

PetervdV

Gouda

10-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

precies gekregen wat ik wilde hebben

Heldere website met duidelijke beschrijving van de producten. Levering volgens afspraak.

Deze klant beveelt ons aan

Auke

Buitenpost

10-12-2019

Badkamerxxl.nl

9

Snelle levering.

Goede product informatie en specificatie op de website. Levering sneller dan verwacht.

Deze klant beveelt ons aan

Ferry

Nistelrode

10-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

Super service goede prijzen en netjes geleverd

Al ons sanitair besteld en netjes geleverd en goede nazorg.

Deze klant beveelt ons aan

Ivo

Genk

8-12-2019

Badkamerxxl.be

10

zeer goed

Eerste aankoop zeer positief verlopen. Snelle levering en correcte aflevering!!

Deze klant beveelt ons aan

Larzz

Borne

4-12-2019

Badkamerxxl.nl

10

Zeer goede prijs

2 bekend merk goede doucheslangen voor een prima prijs. En heel snel geleverd. Gemakkelijk betalen met iDEAL.

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen