Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Op basis van 5234 beoordelingen.
97% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Irma

Didam

7-05-2021

Badkamerxxl.nl

9

Gunstige prijs

Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker. Correcte en snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan

Geert

Zwalm

6-05-2021

Badkamerxxl.nl

1

Niet ok

Ik heb maar de helft van mijn bestelling gekregen. Zelfs bij de levering waren er tegels uit een geopende doos genomen. Men gaf mij aan de rest te leveren deze week , maar het is heel stil bij de leverancier? Ik wacht dan maar af.

Gerda Clardij

Westerbork

6-05-2021

Badkamerxxl.nl

8

voor de eerste maal besteld, prima.

Produkt is oke, beetje lang onderweg geweest, 6 dg.

Deze klant beveelt ons aan

Niek

Hendrik-Ido-Ambacht

4-05-2021

Badkamerxxl.nl

8

Goede ervaring!

Ik vondt t bizar dat ik s morgens om 7.00 bestelde en s avonds om 21.30 de handel al binnen had.. heel goed geregeld. Ik heb 2 brauer inbouwkranen gekocht, ziet er degelijk en betrouwbaar uit! Enige minpunt. Geen papieren beschrijving. Ik had best een euro extra willen betalen voor een technische documentatie op papier.. Dit is als je aan het werk bent toch het handigste. (Doe dit al meer dan 20 jaar;-) Al met al heel tevreden. Groet Niek.

Deze klant beveelt ons aan

MWEM

Berg en Dal

3-05-2021

Badkamerxxl.nl

2

Verkeerde wastafel geleverd

Om deze te ruilen zou ik mogelijk 6 weken moeten wachten...... Ook aan telefoon was men niet erg meelevend, ik moest het maar begrijpen........ Niet best dus

Arjan

Rotterdam

3-05-2021

Badkamerxxl.nl

10

Mooi product. Goede prijs-kwaliteit verhouding!

X

Deze klant beveelt ons aan

Johan Buurman

Haarlem

3-05-2021

Badkamerxxl.nl

10

Chapeau, goede communicatie, perfect geleverd!

Chapeau, goede communicatie, perfect geleverd!

Deze klant beveelt ons aan

Anne Van Sas

Heeze

3-05-2021

Badkamerxxl.nl

3

Geen reactie op product dat beschadigd is

Kraan ontvangen met kleine krasjes erop. Hierop meteen gebeld. Er werd aangegeven dat ik een mail kon sturen waarna actie ondernomen zou worden. Meteen een mail gestuurd, helaas nog steeds geen reactie gehad met een oplossing.

Reactie van het bedrijf

Beste Anne, Bedankt voor het invullen van de review, je hebt helemaal gelijk. Je mail is tussen wal en schip gevallen waar voor onze excuses. Inmiddels hebben wij het direct voor je opgepakt en je een herlevering gepland. Met vriendelijke groet BadkamerXXL

Jacko Hessing

RIJEN

30-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Prima

We zijn goed op de hoogte gehouden over de levering en alles was compleet

Deze klant beveelt ons aan

Jasper

Utrecht

30-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Snel en betrouwbaar!

Tegels komen erg overeen met foto's. Snelle en goede service!

Deze klant beveelt ons aan

Karin

Budel

28-04-2021

Badkamerxxl.nl

6

Prima reactie van badkamer xxl

Levering product met schoonheidsfoutje. Snel te woord gestaan. Ruil optie dezelfde week aangeboden door de firma, en naar tevredenheid! Levering door UPS is als zeer onprettig ervaren, jammer!

Deze klant beveelt ons aan

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor het invullen van de review op Kiyoh, echter kan ik geen order terug vinden bij ons in de systemen en krijg ik een foutmelding als ik jullie een mail wil sturen. Ik zou dit graag met je telefonisch willen bespreken, zou je contact met ons op kunnen nemen op telefoonnummer 0511-542328? Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Bauke Haarsma

J.

Oud-Beijerland

28-04-2021

Badkamerxxl.nl

9

Goed

Fijn geholpen goede kwaliteit

Deze klant beveelt ons aan

Ilyas

Rotterdam

27-04-2021

Badkamerxxl.nl

7

Fijne webshop, snelle levering

Wel jammer dat de retourkosten berekenen bij retourneren

Deze klant beveelt ons aan

Nathaly

Groningen

27-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Goede en snelle service!

Gebeld voor info, besteld en volgende dag in huis. Aanrader.

Deze klant beveelt ons aan

Huub

Rotterdam

24-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Zeer snel, uitstekende staat

Zeer snelle levering, snelle adequate reactie op vraag per e-mail. Juiste product. Retour van verkeerd bestelde product zonder problemen.

L.

Den Haag

24-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Behulpzaam personeel

Ik had wat vragen over een product in de webshop. Die zijn direct beantwoord en ze hebben zelfs nog extra foto’s gestuurd van het product. Beloofde levertijd is nagekomen.

Deze klant beveelt ons aan

Bart

Enschede

23-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Snelle levering conform afspraak

Badkuip besteld Deze was niet alleen goedkoper dan elders maar ook nog eens snel geleverd Top service

Deze klant beveelt ons aan

Ger

Venlo

23-04-2021

Badkamerxxl.nl

8

snelle en perfecte levering

Mooi spul

Deze klant beveelt ons aan

Toike

Groningen

20-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Levering super geregeld!

Tot dusver alleen ervaring met de leveringen (materiaal staat nog ingepakt voor installatie) maar alles heel netjes afgeleverd, zelfs op verzoek even een belletje van tevoren door de chauffeurs!

Deze klant beveelt ons aan

Michelle

Emmen

20-04-2021

Badkamerxxl.nl

8

Goede service, makkelijk contact mee te leggen.

Nadat mijn product niet meteen leverbaar was, Kreeg ik vanuit hunzelf al een email. Werd continu op de hoogte gehouden. Hoefde er zelf niet continu achteraan te mailen. Uiteindelijk mijn product gemonteerd aangeleverd gekregen.

Deze klant beveelt ons aan

Cor

Westerbork

19-04-2021

Badkamerxxl.nl

9

Prima service en bezorging!!!

Prima service en bezorging!!!

Deze klant beveelt ons aan

Hetty Vos

's-Hertogenbosch

18-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Keurig en vriendelijk

We hebben een waskom en kraan gekocht. Kraan bleek niet de juiste te zijn. (door mij zelf verkeerd besteld) Terug gestuurd en meteen een goede besteld. Netjes geholpen, Ik beveel Badkamerxxl zeker aan.

Deze klant beveelt ons aan

Rene

Breda

17-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Wietze is een zeer klantvriendelijke medewerker

Douche hoek gekocht , snel geleverd, type st 04 van Rijn , een magneetstrip bleek gescheurd, Wietze heeft een nieuwe gratis opgestuurd , helaas door de transporteur niet goed behandeld en is beschadigd , maar badkamerxxl treft hier geen schuld , zij leveren perfecte dienstverlening ,mijn complimenten Rene ui Breda

Deze klant beveelt ons aan

Henrie

Zwolle

16-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Fontein voor het toilet eindelijk voor een goede prijs en compleet met sifon en kraantje. Snel geleverd. Alles compleet in doos met muurpluggen.

Deze klant beveelt ons aan

Robinn Thimister

Sittard

16-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Top

Goeie service en snelle levering!

Deze klant beveelt ons aan

Henry

Borne

15-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Gewoon goed....

Bestellen is simpel, levering volgende dag.. artikel volledig naar wens.

Deze klant beveelt ons aan

Birgitte

Groningen

15-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Goed product, snel geleverd

Wat ik vooral heel erg prettig vond, is dat er een duidelijke productomschrijving was met maten. Zodat ik kon zien of een en ander zou passen. Goed product heel tevreden. Snelle en zeer zorgvuldige levering.

Deze klant beveelt ons aan

Tom

Gouda

15-04-2021

Badkamerxxl.nl

7

communicatie bij verzending kan beter

Allereerst ben ik heel blij met mijn product, die netjes en goed ingepakt is geleverd, dus vandaar ook de 3,5 sterren. Echter de bezorging vond niet op de afgesproken dag en tijdsblok plaats. Hierover werd ik niet geinformeerd door Badkamerxxl.nl. Na zelf contact opgenomen te hebben met de bezorgdienst heeft de levering enkele dagen later alsnog plaatsgevonden. Uiteindelijk heb ik zelf maar contact opgenomen met Badkamerxxl.nl om dit aan hun door te geven. Beetje de omgekeerde wereld dus. De bezorgdienst kon er niets aan doen, die had geen contactgegevens van mij gekregen van Badkamerxxl.nl en had wel tijdig Badkamerxxl geinformeerd. Dus om de volgende keer 5 sterren te scoren: zorg ervoor dat de bezorgdienst altijd het telefoonnummer van de klant krijgt OF bel zelf direct met de klant als de levering op het laatste moment ernstig vertraagd blijkt te zijn. Dan hoeft de klant niet onnodig lang te wachten en afspraken af te zeggen.

Deze klant beveelt ons aan

Daniël

Alkmaar

15-04-2021

Radiatorxxl.nl

7

Zeer snelle levering en goeie site

Savonds besteld, volgende morgen in huis. Top! Goeie radiator en keurig verpakt.

Deze klant beveelt ons aan

Laura

Heerlen

15-04-2021

Badkamerxxl.nl

8

Prima product, snelle levering!

Prima product, snelle levering!

Deze klant beveelt ons aan

Kelly

Kruishoutem

15-04-2021

Badkamerxxl.be

10

Alles ok

Bestelling geplaatst en dag nadien geleverd

Deze klant beveelt ons aan

Esther

Delft

15-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Super snelle bezorging en goede service

Het bestelde product bleek bij aankomst beschadigd. Ik heb een mail verzonden met foto's naar de klantenservice en kreeg vrijwel direct een mail terug waarin stond dat er een nieuwe verzonden zou worden. Deze nieuwe kraan kwam 1 dag later en de beschadigde kraan kon ik terug sturen met een retoursticker. Super goede en snelle service.

Deze klant beveelt ons aan

Hendrik

Musselkanaal

15-04-2021

Badkamerxxl.nl

9

Wachten wel beloond!

Ondanks de langere levertijd goed materiaal.

Deze klant beveelt ons aan

Jop

Breda

13-04-2021

Badkamerxxl.nl

7

Goed product en snel geleverd

Prima geregeld alleen liepen de meldingen over het bezorgen niet synchroon met de werkelijke levering. Het was er eerder

Deze klant beveelt ons aan

Arend

Haarlem

13-04-2021

Badkamerxxl.nl

2

Onbereikbare klantenservice

Kreeg planken bezorgd, maar de verkeerde bevestiging is bijgeleverd. Geprobeerd te bellen, maar zijn niet bereikbaar na een uur in de wacht zonder indicatie wanneer je geholpen zou worden.

Jan

Hellum

13-04-2021

Badkamerxxl.nl

9

Goede service

Persoonlijke uitleg, goed meedenkend en een juiste oplossing bieden voor de vervanging van een 18 jaar oude afstandsbediening.

Deze klant beveelt ons aan

Danielle

Urk

12-04-2021

Badkamerxxl.nl

3

Helaas erg veel mis gegaan

7 Februari onze vrijstaande douche wand besteld die op 17 maart geleverd zou worden. Eén dag voor de levering hoorden we dat het leveren niet zou lukken en pas over minimaal 10 weken zou kunnen. Omdat we niet zo lang konden wachten hebben we toen een andere uitgezocht die sneller leverbaar was. Helaas werd toen de verkeerde geleverd, een wand die aan één muur bevestigd moest worden in plaats van vrijstaand. Vervolgens weer moeten wachten op een extra stabilisatie stang om hem toch vrijstaand te kunnen gebruiken. Die stang lag volgens badkamerxxl vast in het gestrande schip voor het Suez kanaal. Alleen kwam die toch eerder binnen dan de blokkade in het kanaal was opgelost... Die info klopte dus ook niet. Al met al hebben we heel vaak met onze klusmannen andere datums moeten afspreken wat ons veel gedoe heeft opgeleverd. Veel contact gehad via mail en telefoon met badkamerxxl die de fouten naar mijn idee maar een beetje hebben weg gelachen. Ook is er geen korting of iets dergelijks aangeboden, wat ik zelf terecht had gevonden. Helaas bestellen we hier niet nog een keer iets.

Nicole

Panningen

12-04-2021

Radiatorxxl.nl

9

Makkelijk te bestellen en snel in huis!

Via de website is het uitzoeken van een radiator erg gemakkelijk. Alle informatie die ik nodig had stond erbij. De levering was erg snel ondanks de drukte bij de bezorgdiensten! Ik ben tevreden.

Deze klant beveelt ons aan

Erwin

Hillegom

9-04-2021

Badkamerxxl.nl

9

Prima, niets aan te merken

Retour ging uitstekend, nieuwe product

Deze klant beveelt ons aan

Dave

Ede

8-04-2021

Radiatorxxl.nl

10

Top! Nu nog installeren....

En dan ervaren....

Deze klant beveelt ons aan

Joost

Eelderwolde

8-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Goede uitleg, mooi product

We hadden een pendeldeur gekocht voor de douche. Eerst telefonisch contact gehad en hier goed ingelicht over het product. Levering was op tijd en goed verpakt. Zojuist gemonteerd en voldoet precies aan de verwachtingen.

Deze klant beveelt ons aan

Cornelis

Helmond

7-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Service top.

De volgende dag al geleverd, hartstikke goed. We hebben de radiator nog niet uitgepakt maar de levering was 100%. Doos in goede staat.

Deze klant beveelt ons aan

Jan

Bennekom

7-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Prima geregeld!

Mooi badkamer meubilair uitgezocht en besteld bij BadkamerXXL. Geen eerdere ervaring, maar een goede keus geweest. De bestelling werd snel en op afgesproken dag geleverd. Het meubilair was uitstekend verpakt zodat de kans op beschadiging heel minimaal was. De instructies die erbij geleverd worden zijn duidelijk. Zelfs als je net als ik niet dagelijks badkamers installeert, is het ophangen en aansluiten prima te doen. Kortom, ik beveel BadkamerXXL van harte aan!

Deze klant beveelt ons aan

Frank

Alphen aan den Rijn

6-04-2021

Badkamerxxl.nl

10

Na maanden zoeken, eindelijk de juiste!

Na diverze keren bij andere winkels iedere keer de verkeerde afstandsbediening voor mijn 10 jaar oude whirlpool te hebben gekregen, ging Anton aan de slag en kwam al snel met de juiste oplossing. Geen standaard product weliswaar voor hun en waarschijnlijk 6 weken levertijd. Precies na 6 weken kwam hij binnen en inderdaad, deze was wel de juiste, helemaal top!!

Deze klant beveelt ons aan

Pjotr

Heemstede

3-04-2021

Badkamerxxl.nl

9

Snel geleverd en goed antwoord op mijn vraag

LED lamp besteld, werd snel geleverd. Helaas geen installatiehandleiding : aansluiten op 230 V of 12 V ? Gelukkig kwam er binnen een dag antwoord op mijn vraag. Ik kon de LED lamp snel installeren. Het zou wel handig zijn om een een handleiding mee te sturen !!

Deze klant beveelt ons aan

Marc

Rotterdam

2-04-2021

Badkamerxxl.nl

6

badkamerspiegels is fantastisch!

De bestelde badkamerspiegel liet kwa bezorging een week op zich wachten, daarom geef ik 3 sterren ipv 5. Het is uiteindelijk goed opgepakt, lof voor de vriendelijke klantenservice. Minder lof voor het bezorgbedrijf..... De spiegel zelf? prachtig! Mooie vormgeving. Licht aan de zijkanten geeft een mooie gloed. Die is overigens niet instelbaar op helderheid of kleur. Ophangen was een fluitje van een cent.

Deze klant beveelt ons aan

Jan van de Giessen

Hardenberg

30-03-2021

Badkamerxxl.nl

10

Prima verzorgt

Verkeerde kleur besteld en na een telefoontje vlot geregeld. Snelle bezorging en voldoende informatie om het pakket te volgen. Prima bedrijf

Deze klant beveelt ons aan

Sharon

Breda

29-03-2021

Badkamerxxl.nl

1

Niet doen bij twijfel.

Retourkosten zijn vrij hoog. Synthetische wasbak heeft veel kleurverschil en wordt niet duidelijk afgebeeld.

Lianne

Diever

29-03-2021

Badkamerxxl.nl

9

Vriendelijk en correct geholpen

Heel prettig, vriendelijk en correct te woord gestaan en een duidelijke en geduldige uitleg bij vragen. Goed op de hoogte gehouden betreft de voortgang van de levering, toen bleek dat er enige vertraging zou zijn. Al met al erg tevreden.

Deze klant beveelt ons aan

Koop Leffers

Darp

28-03-2021

Badkamerxxl.nl

10

Geweldig

Goed geregeld en snelle levering

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen