Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Op basis van 5321 beoordelingen.
97% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Peter

Nieuwegein

3-08-2021

Radiatorxxl.nl

5

Mooie radiator

Alleen zitten er wel wat kleine beschadiging aan zou misschien met iets meer zorg gepakt en bezorgd kunnen worden. Ja zit zelf in de transportsector en weet uit ervaring hoe er met de spullen word omgesprongen. Betekent beter inpakken

Deze klant beveelt ons aan

Y.

Ede

3-08-2021

Badkamerxxl.nl

9

Snelle service en goede kwaliteit.

De volgende dag al geleverd, goed verpakt en goede kwaliteit.

Deze klant beveelt ons aan

Mulder

Landsmeer

31-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

Leveren zoals aangegeven op de website en zeer goede communicatie!

Super tevreden met dit bedrijf. Alles geleverd binnen de vermelde tijd op de website. En super goede, goed bereikbare en hulpvaardige klantenservice.

Deze klant beveelt ons aan

Joyce

Hellevoetsluis

30-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

Nette snelle service

Bedrijf is goed bereikbaar. Nette garantieservice en snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan

Sonja

Dirksland

27-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

Klantenservice is top!

Snelle levering, klantenservice is super, heel behulpzaam en meedenkend.

Deze klant beveelt ons aan

Xander

Zevenbergen

27-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

Snelle levering

Snel besteld, snel geleverd

Deze klant beveelt ons aan

Rowan

Meppel

26-07-2021

Badkamerxxl.nl

6

Prima bestelling en netjes bezorgd maar contact gaat moeizaam.

Bestellen gaat makkelijk en bezorging is netjes. Alleen een product ontvangen die beschadigd was wat mij niet duidelijk was. Beetje zonde van de verzendkosten.

Joos Horsten

Wortel

24-07-2021

Badkamerxxl.be

8

volledig volgens verwachtingen

goede instructies volledig pakket makkelijke plaatsing

Deze klant beveelt ons aan

J.H. van Bezooijen

Nieuwegein

22-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend

Ik heb besteld, er is geleverd zoals gezegd werd. Helemaal oké!!

Deze klant beveelt ons aan

S

Verkaik

22-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

keurig

Artikelen werden snel geleverd, omruilen was zo gepiept en een credit zo terug betaald. Er werd echt mee gedacht! Netjes en een aanrader

Deze klant beveelt ons aan

Dora

Bennebroek

21-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

Zeer fijn om zaken te doen

Alles goed geregeld, de bestelling erg op tijd binnen zelfs in deze gekke tijden. Zal zeker terugkomen.

Deze klant beveelt ons aan

G

Veenendaal

20-07-2021

Badkamerxxl.nl

9

goed

netjes afgehandels

Deze klant beveelt ons aan

Nathalia

Badhoevedorp

19-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekende communicatie

Artikel was niet leverbaar. Kreeg via de mail regelmatig een update . Zie je niet vaak .

Deze klant beveelt ons aan

Liesbeth

Vijfhuizen

19-07-2021

Badkamerxxl.nl

9

Servicegericht, kwalitatief goed product

Accuraat geholpen bij de helpdesk. Snelle levering. Dik tevreden!

Deze klant beveelt ons aan

Karin

Amsterdam

18-07-2021

Badkamerxxl.nl

9

Hele goede service

Een aantal badkamermeubelen besteld, waaronder een wastafel met twee kraangaten. Helaas werd deze geleverd met één kraangat. Ik had de wastafel al langer in huis, vanwege Corona kon de loodgieter niet aan de slag. Dus het was al een flink aantal weken na mijn bestelling dat ik wilde retourneren en ook heel snel de goede wastafel geleverd wilde krijgen omdat de loodgieter eindelijk aan de slag was. Dat is allemaal goed gegaan, de wastafel kon snel geruild worden.

Deze klant beveelt ons aan

Frits

Roumen

16-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

Super mooie toilet !

Zeer mooi hoogwaardig product van Grohe, het past tot op de millimeter . Zeer compleet geleverd hoogwaardig toilet, vorm is onderhoudsvriendelijk, strak van uiterlijk. De prijs voor het product Is zeer scherp. Deze vind je nergens goedkoper, zeer goede levering. We zijn ontzettend blij met onze kwaliteit levering, een echte aanrader. Deze vind je nooit bij de standaard bouwwinkels !!

Deze klant beveelt ons aan

Jeroen Besseling

Scharwoude

15-07-2021

Badkamerxxl.nl

8

Goed contact en nakomen van afspraken

Het bleek dat producten die op de site stonden niet leverbaar waren, hier werd ik netjes over gecontact. Een ander product heb ik in de verkeerde hoeveelheid en kleur gekregen, na een telefoontje en mail met de gegevens, heb ik de materialen nog diezelfde avond ontvangen. Dus zonder gezeur netjes opgelost.

Deze klant beveelt ons aan

Ruud

Bergschenhoek

15-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

Vooral eerlijk en goed advies en snelle levering en

Meerdere keren goed geadviseerd zonder commerciële druk.

Deze klant beveelt ons aan

Gonny

Tolbert

15-07-2021

Badkamerxxl.nl

3

Aflevering ging 2 x fout. 3de dag is t gelukt

Wel alleraardigste telefonische medewerkers die het zelf ook echt vervelend vonden voor ons. Maar wel 2 x betaald personeel terug moeten sturen omdat er geen product was om te installeren.

Deze klant beveelt ons aan

wilfried

nieuwpoort

14-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

prima naverkoopservice

al enkele malen contact gehad met XXl (martijn). Altijd in geen tijd opgelost. Dus voor mij een dikke 10

Deze klant beveelt ons aan

Rembrandt

Haarlem

13-07-2021

Badkamerxxl.nl

4

Waardeloos

Levertijd klopte niet met de site (3 weken ipv de genoemde 2 dagen) waardoor ik in de knel kwam met de verbouwing. Uiteindelijk gebeld en er zou een douchewand vanuit de outlet verstuurd worden. Helaas bleek deze na ontvangt niet compleet. De stabilisatiestang van de douchewand was niet geleverd. Weer gebeld, waarna deze binnen 4 dagen zou worden nagestuurd. Helaas bleek bij ontvangst dat ze de verkeerde kleur hadden geleverd. Al met al geen goede ervaring. Contact met de Servicedesk was wel goed

A.mout

Axel

13-07-2021

Radiatorxxl.nl

10

Zeer snelle service

Duidelijk beschrijving er bij en snel geleverd

Deze klant beveelt ons aan

Thomas

Ratingen

13-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

Very good support and fast response

Got the offer very fast and with a competitive price. Delivery was perfectly organized.

Deze klant beveelt ons aan

Erica

Schijndel

12-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

Super bedrijf

Ik had twee flessen voor badkamer schoon te maken besteld Deze hadden gelekt,zonder problemen meteen een nieuwe gekregen

Deze klant beveelt ons aan

Marjo Boeijen

amsterdam

12-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

fijn, heldere info en keurig op tijd geleverd

goede website alles vlgns afspraak geleverd, keurig en op tijd, dank!

Deze klant beveelt ons aan

Anna

Wervershoof

10-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend

Snel bezorgd, makkelijk te plaatsen, functioneert goed. Onze dank.

Deze klant beveelt ons aan

Eento

Oldehove

8-07-2021

Badkamerxxl.nl

8

prima

goede prijs van de artikelen. alleen het plaatje van toilet suggereerdt dat de zitting er bij geleverd wordt, dit was niet het geval en moest ik na bestellen.

Deze klant beveelt ons aan

Eento

Oldehove

8-07-2021

Badkamerxxl.nl

8

prima

goede prijs van de artikelen. alleen het plaatje van toilet suggereerdt dat de zitting er bij geleverd wordt, dit was niet het geval en moest ik na bestellen.

Deze klant beveelt ons aan

Eento

Oldehove

8-07-2021

Badkamerxxl.nl

8

prima

goede prijs van de artikelen. alleen het plaatje van toilet suggereerdt dat de zitting er bij geleverd wordt, dit was niet het geval en moest ik na bestellen.

Deze klant beveelt ons aan

Miranda De Groot

Kollumerzwaag/Kollumersweach

8-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

Zeer tevreden netjes op tijd geleverd

Vriendelijke chauffeur die mij geholpen heeft het bad binnen te brengen. Bad kon zelfs eerder geleverd worden.. Zeer tevreden!

Deze klant beveelt ons aan

Walter van Dijk

Bussum

7-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

Goed bedrijf met duidelijke snelle communicatie

Mijn bestelde producten waren eerder op voorraad dan gedacht.Om 22.30 s'avonds kreeg ik een vriendelijke mail van Daniël Bennik met daarin de toezegging dat de producten om mijn eerste aangegeven voorkeursdag geleverd gaan worden. Kortom een topservice :)

Deze klant beveelt ons aan

james e purvis

's-gravenhage

6-07-2021

Badkamerxxl.nl

9

Badkamerxxl ervoer ik als uiterst klantvriendelijk en klantgericht

Een prima organisatie met erg vriendelijke en professioneel behulpzame medewerkers. Hoewel het bestelde product in de praktijk tegenviel (daarvoor trof BKXXL geen blaam) en op een onderdeel niet naar behoren functioneerde was terugzending geen enkel probleem: snel en correct afgehandeld en het reeds gestorte bedrag binnen enkele dagen weer op mijn rekening gestort. Ik kan geen punt in het nadeel van Badkamerxxl opsommen, dus wat deze keer niet is gelukt gaat de volgende keer zeker wel lukken; ik kom dus graag (met deze ervaring) graag bij hen terug ... Prima ..... Houden Zo !

Deze klant beveelt ons aan

Sven

Susteren

5-07-2021

Badkamerxxl.nl

8

Bestelling naar tevredenheid

Telefonisch advies gekregen. top!

Deze klant beveelt ons aan

J C De Moor

SAS VAN GENT

4-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

snelle levering en goed product

heel goede website

Deze klant beveelt ons aan

Roekshane

Musahal

2-07-2021

Badkamerxxl.nl

10

Fijne klantenservice, veel kennis, oplossingsgericht

Badkamerxxl is echt een topwinkel! Goede klantenservice!! Producten waren op zich snel leverbaar op twee dingen na ivm Corona. Het advies was top! We genieten van onze nieuwe badkamers! Dankjewel!

Deze klant beveelt ons aan

Jeroen De Meester

Hamme

2-07-2021

Badkamerxxl.be

8

goede correcte service/opvolging/dienst na verkoop

*

Deze klant beveelt ons aan

Dick Wolbers

Groningen

30-06-2021

Badkamerxxl.nl

10

Goede service

Een probleem bij een klant werd snel en adequaat opgelost. De service-afdeling zocht voor mij uit welk onderdeel ik nodig en kon dat relatief snel leveren

Deze klant beveelt ons aan

Pieter

Tilburg

29-06-2021

Badkamerxxl.nl

10

Snel, adequaat en vriendelijk

Wij zochten en vonden bij Badkamer XXL een compact toilet. Goedkoop was het niet, maar de afhandeling verliep geheel naar wens. Omdat we het toilet betrekkelijk snel nodig hadden, belden we om te achterhalen wanneer de levering zou plaatsvinden. De telefoon werd snel opgenomen, zonder eerst een ellenlang keuzemenu te moeten doorlopen, waar tref je dat nog? De medewerkster wist ons bovendien vriendelijk en precies te vertellen hoe het proces zou verlopen. En dat verliep precies zoals aangekondigd! Niets op aan te merken dus, en dat geldt ook voor de producten.

Deze klant beveelt ons aan

Jeroen

Bocholtz

24-06-2021

Badkamerxxl.nl

10

Punctuele levering en nazorg

In aankoop proces goed begeleid met vragen en uitzoeken van de juiste materialen. Goederen werden op gewenste datum geleverd. Helaas bleek na drie weken bij monteren van wastafel een stukje op hoekpunt afgebroken te zijn. Bij het melden hiervan en aanleveren van beeldmateriaal stond de andere dag chauffeur aan de deur met geheel nieuwe wasbak waardoor schade letterlijk en figuurlijk nog meeviel I.v.m. uitloop in werkzaamheden van loodgieter. Dergelijke snelle oplossingen zie je nog maar zelden!

Deze klant beveelt ons aan

R

Dokkum

23-06-2021

Badkamerxxl.nl

10

Snel

Razendsnel en correct geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

H.J.A. Nijhuis

Denekamp

20-06-2021

Badkamerxxl.nl

8

Prima en correcte levering

Goed en betrouwbaar bedrijf

Deze klant beveelt ons aan

Gerard

Alphen aan den Rijn

19-06-2021

Radiatorxxl.nl

10

Prima!

Aardige mensen aan de telefoon, goed geholpen bij de bestelling en prima service met bezorgen.

Deze klant beveelt ons aan

Jeroen

Tilburg

17-06-2021

Badkamerxxl.nl

9

Prima service

Bestelling geplaatst en alles correct bezorgd. Bij installatie bleek dat we toch iets anders wilde en men heeft daar fantastisch op gereageerd en spullen gewisseld. Zeer tevreden.

Deze klant beveelt ons aan

Rien

Voorthuizen

17-06-2021

Radiatorxxl.nl

10

Zoals het hoort: Goed!

Duidelijke website, stipte levering

Deze klant beveelt ons aan

Daniel

Zoetermeer

16-06-2021

Badkamerxxl.nl

4

Gebroken spiegel en geen sefon meegeleverd.

Helaas zijn er wat dingen misgegaan. Spiegel was gebroken bij levering en sefon niet meegeleverd en wel besteld. Hierdoor is mijn Badkamer niet af en moet ik zelf deze dingen nog plaatsen. Krijg wel een nieuwe spiegel maar had liever gehad dat ik dit niet nodig was want de aannemer zou alles voor mij aansluiten.

karine

Brugge

16-06-2021

Badkamerxxl.be

10

perfecte en snelle levering

Juiste product en aantal werd snel geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

E

Harderwijk

15-06-2021

Badkamerxxl.nl

9

Super tevreden!!

Vlotte levering en keurig verpakt.. Aantrekkelijk geprijsd!! Kortom bijzonder tevreden...

Deze klant beveelt ons aan

Cok

Den helder

15-06-2021

Radiatorxxl.nl

10

Geweldig bedrijf

Volop keuze en deskundige begeleiding Prima kwaliteit prijsverhouding keurig op tijd geleverd in zeer goede verpakking compleet met montagetekening en toebehoren

Deze klant beveelt ons aan

Paola

Almelo

14-06-2021

Badkamerxxl.nl

10

Goede ervaring

Goede service en snelle levering.

Deze klant beveelt ons aan

Miriam

Sittard

14-06-2021

Badkamerxxl.nl

10

Prima aankoop !! Alles vlot gegaan

Site duidelijk, snelle levering. Goed verpakt

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen