Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Op basis van 4272 beoordelingen.
97% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Anton

Opheusden

17-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

Goede snelle levering

Zoals je verwacht, goed!

Deze klant beveelt ons aan

Art

Velp

17-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

goede levering!

Ik kon nog een dag van te voren mijn adres wijzigen. En dat is heel fijn want zo kon ik het product in ontvangst nemen :) Product is ook gewoon goed.

Deze klant beveelt ons aan

Jitze

Leeuwarden

16-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend

Mooie materialen gekocht voor een scherpe prijs, alles keurig geleverd. Na maandje pas met de verbouwing van toilet bezig gegaan, blijkt bij het bouwen dat een kraan aan de lange kant was. Even een telefoontje en kon hem gelijk omruilen voor een andere die op lengte gemaakt kon worden. Perfecte service.

Deze klant beveelt ons aan

Freddy

Achterhoek

16-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend

Alles verlopen zo als beschreven, en snelle levering , kan ik iedereen aanbevelen. En ook prijs kwaliteit verhouding top.

Deze klant beveelt ons aan

Frank Coppens

Aalst

15-10-2019

Badkamerxxl.be

10

Perfecte afhandeling...

Bestelling werd perfect verwerkt en afgeleverd...

Deze klant beveelt ons aan

hennie

pernis

14-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

prima

Goed contact, op tijd afgeleverd en geen schade

Deze klant beveelt ons aan

Leo

Puttershoek

13-10-2019

Radiatorxxl.nl

10

Goede service , gemaakte afspraken worden keurig nagekomen

Goede service , gemaakte afspraken worden keurig nagekomen

Deze klant beveelt ons aan

Stefaan

Pulderbos

12-10-2019

Badkamerxxl.be

10

Goede kwaliteit maar duur

Compakte heldere LED verlichting met alle montage accessoires en gechromeerde degelijke afwerking maar niet goedkoop.

Deze klant beveelt ons aan

Amal

Siebengewald

12-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Heel erg tevreden klant !!!

Goede advies , snelle levering en heel erg scherpe prijzen vergelijking met andere webshops ! Product voldoet aan alle verwachtingen ! Erg tevreden klant hier :-)

Deze klant beveelt ons aan

Peter Siebeling

Arnhem

11-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Heel erg goed

De levering was goed, het telefonisch contact was zeer goed en de retour betaling was heel vlot geregeld.

Deze klant beveelt ons aan

Jeroen

Heeze

11-10-2019

Radiatorxxl.nl

10

Snelle levering

2 radiatoren besteld. 1 was er manco, maar binnen een week al een nieuwe in huis. Top!

Deze klant beveelt ons aan

Louise

Aalden

11-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

Prachtige kraan

Persoonlijk had ik gedacht dat de uitloopkraan NOG iets dikker was. Maar hij is prachtig . Wonen in n oude boerderij,dus wilde ik iets wat zo "Authentiek" mogelijk eruit zag . Zonder moderne aan en uit knop ernaast. Ik ben er heel blij mee.

Deze klant beveelt ons aan

R.

Beek, gemeente Berg en Dal

10-10-2019

Radiatorxxl.nl

10

Tijdige levering en prima service.

Uitsluitend positief.

Deze klant beveelt ons aan

Gerrit

West Terschelling

10-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Supersnelle levering en service

Wat Badkamerxxl.nl belooft, maken ze ook waar. Scherp geprijsd, snelle levering en super service.

Deze klant beveelt ons aan

Jos

Blaricum

10-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Prima

Zeer snelle levering van het ligbad en goede prijs

Deze klant beveelt ons aan

Derk

BLARICUM

10-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Top

Snelle goede service.

Deze klant beveelt ons aan

Tim

Hellevoetsluis

9-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Prima geregeld

Prima

Deze klant beveelt ons aan

Roderik

Utrecht

9-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Heelsnel

op vrijdag besteld en zaterdag al geleverd gekregen.

Deze klant beveelt ons aan

Peter Molendijk

Alblasserdam

9-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

Doen wat ze beloven

Prima site met duidelijke foto's en goede prijzen. Aflevering prima geregeld en duidelijk gecommuniceerd.

Deze klant beveelt ons aan

Dimitrios

Arnhem

8-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

Happy with the product, good customer service.

Positive online shopping experience. Competitive pricing, accurate product description, well packed and shipped without any damage. Normally it would be a next day delivery, however because of (reportedly) a mix-up, the order was delivered the next business day (i.e. after the weekend). Nevertheless, customer service proved very good, informing me on time and responding promptly to my emails for rearranging the delivery. All things considered, I would definitely buy from this online shop again.

Deze klant beveelt ons aan

Esther

Arkel

8-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

Prima

Snelle levering en werden keurig gebeld van tevoren.

Deze klant beveelt ons aan

Ilhan

Paksoy

8-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

Supper snel en geen verplichtingen

Ik vind het helamaal top site. Omdat ik binnen 1 minut al kan mijn bestelling afronden. Geen registratie en andere account aan maken of wat dan ook. Heel simpel. Ik heb dat nodig vul je gegevens email, adres, betalen en klar is kees. Ik kon bij andere site ook dit product vinden maar bestellen was niet zo handig. Daroom jongens. Hou het zo,

Deze klant beveelt ons aan

Diane

Wapenveld

7-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Duidelijk en naar wens!

De website is duidelijk, goede prijs-kwaliteit en verzendingstermijn is zoals afgesproken

Deze klant beveelt ons aan

Kevin

Almere

7-10-2019

Radiatorxxl.nl

7

Goed product, levering en service kunnen beter

De verwarming zou op vrijdag bezorgd worden. Wij hebben gewacht en uiteindelijk telefonisch contact opgenomen omdat het levermoment voorbij was gegaan zonder levering. Wij hebben contact opgenomen en zouden worden teruggebeld. Telefoongesprek gemist (belden op ander nummer terug), geen voicemail ingesproken en niet meer bereikbaar toen wij terug belden. Vervolgens is de radiator zonder overleg op een andere datum bezorgd. Echter, nu was de bezorger er 50 minuten eerder zonder bericht. Het was puur toeval dat wij eerder thuis waren. Diezelfde dag nog proberen te bellen om situatie te bespreken, werd er herhaaldelijk niet opgenomen.

Deze klant beveelt ons aan

Jaap

Beuningen

6-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend bedrijf en goede producten

Goed bedrijf met prima website. Uitstekende behandeling en afhandeling van mijn bestelling . Communicatie is uitstekend

Deze klant beveelt ons aan

Toine

Kruisland

6-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

prima

prima

Deze klant beveelt ons aan

Erik Hollem

Hazerswoude-Rijndijk

6-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

Laagste prijs, prompte levering

it de aanbiedingen op het net bleek dit net de goedkoopste. Na bestelling goed op de hoogte gehouden over de mogelijke levering. levering op de aangegeven tijd en dag.

Deze klant beveelt ons aan

W.

Kropswolde

4-10-2019

Radiatorxxl.nl

8

Tweede kans

Bij de aflevering bleek de afmeting van de bestelde radiator niet te kloppen. Meteen telefonisch contact opgenomen en de “fout” is meteen hersteld door een tweede levering.

Deze klant beveelt ons aan

Dinant Roode

Groningen

4-10-2019

Badkamerxxl.nl

10

Zeer service gericht en in ons geval ook nog de goedkoopste

De showroom bij Vesta en vooral de hulp en service van Henk gaven veel vertrouwen en een zeer scherpe prijs. Ook bij het uiteindelijk plaatsen door derden was de service en het meedenken van badkamerxxl zeer hoog. Eindresultaat: top en zeer tevreden. Advies: 10 Service: 10 Levering: 10

Deze klant beveelt ons aan

Maarten

Nieuwe niedorp

1-10-2019

Badkamerxxl.nl

9

Prima service, ook telefonisch en via mail.

Betrouwbaar.

Deze klant beveelt ons aan

Jolien

Zaandam

30-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Hartstikke behulpzaam, professioneel en snel!

2 artikelen zakelijk besteld; goeie info over de chat; snelle levering. Douchewand moest helaas retour omdat ie niet over de trap kon (dus; meetfout van ons), maar ook dat werd snel verholpen. Niets dan lof dus!

Deze klant beveelt ons aan

Adriënne

Goedereede

30-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Goed geholpen per telefoon bij het kiezen van de best passende wastafel

Super geholpen nadat de eerst bestelde wastafel niet bleek te passen. Ruiling meteen in gang gezet en super tevreden. Top service en hele snelle levering!

Deze klant beveelt ons aan

Pierre

Schijndel

30-09-2019

Badkamerxxl.nl

9

duidelijke website en snelle levering

duidelijke website en snelle levering

Deze klant beveelt ons aan

Johan

Harfsen

29-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

uitstekend

Aankoop betrof slechts 1 kraan, goed advies en binnen 1 dag al binnen

Deze klant beveelt ons aan

Isabella

Nijmegen

29-09-2019

Badkamerxxl.nl

9

Heel goed

Klantenservice gebeld omdat ik twijfelde welke kraan het beste zou passen. Gedegen advies gekregen en het materiaal was de volgende dag geleverd. Prima.

Deze klant beveelt ons aan

Bert

Beuningen

26-09-2019

Badkamerxxl.nl

8

Snel en goede prijs

Netjes verpakt en bezorgt tegen een goede prijs. Precies wat ik wilde hebben

Deze klant beveelt ons aan

Corné

Veldhoven

26-09-2019

Badkamerxxl.nl

8

Goedkoop en snelle levering

Flacon van 500 ml. conform afspraak geleverd. Tip: mag in een kleinere doos geleverd worden of anders doos opvullen.

Deze klant beveelt ons aan

Anton Nijman

Warnsveld

24-09-2019

Badkamerxxl.nl

8

Snelle levering en goeie service

Heel goed geholpen met een paar vragen en schade afhandeling. Gelijk gereageerd en snelle reactie.

Deze klant beveelt ons aan

Jules

Heemstede

24-09-2019

Radiatorxxl.nl

7

Produkt heeft goede prijs kwaliteit verhouding

Leverdatum was verkeerd, kleine beschadiging in verf van ophangpuntje bij vervaardiging. Verder prima.

Deze klant beveelt ons aan

Agnes

Breda

21-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Correcte levering, telefonisch contact geen probleem, komen afspraken na

Gewoon prima, ik beveel dit bedrijf aan

Deze klant beveelt ons aan

Booij

Nieuwegein

20-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Komen afspraken na

Tweede bestelling geplaatst, levertijd was pak en beet 7 weken. Werd goed op de hoogte gehouden van voortgang, werd binnen levertijd geleverd, zou hier zeker weer bestellen.

Deze klant beveelt ons aan

Wicher Vos

Best

18-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Concurrerende prijs, snelle levering

De prijs is concurrerend, de levering als beloofd

Deze klant beveelt ons aan

Elly

Leusden

18-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Mooie artikelen, zeer snelle levering en adequate communicatie.

‘s Middags waskom besteld en de volgende dag kreeg ik van DHL bericht dat het adres niet bestond en zij het pakket retour afzender zouden sturen. Mailcontact opgenomen met Badkamer XXL en op mail werd snel gereageerd. Fout zat bij DHL en levering vond de dag daarop alsnog plaats. Mijn kraan kwam met PostNL en werd binnen 1 dag geleverd. Als ik wat nodig heb, bestel ik weer!

Deze klant beveelt ons aan

Sandra

Geleen

18-09-2019

Badkamerxxl.nl

1

Slechtste service ooit

Badmeubel besteld met waskommen erop. Tijdens monteren erachter gekomen dat er hoogte verschil is tussen de waskommen. Gebeld naar klantenservice komen je niks tegen moet kosten voor retourneren zijn voorjezelf kunnen je geen antwoord geven wanneer nieuwe waskommen geleverd worden. Nooit meer maar dan ook echt nooit meer iets bestellen daar!!!

Peter

Hoogwoud

17-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Prima geregeld

Artikelen waren goed omschreven, ruim assortiment, heb een mooie strakke wc pot van Sphinx inclusief softclose toiletzitting met deksel. Tijdens de montage bleek dat ik ook een andere isolatiemat voor achter de wc nodig had. Die zit er alleen niet standaard bij, was handig geweest als deze apart werd aangeboden, dan had ik die er gelijk bij gekocht.

Deze klant beveelt ons aan

Koen

Lochristi

16-09-2019

Badkamerxxl.be

3

Levering al 13 dagen "onderweg"

Verzonden met DHL, wat mij betreft een rampzalige ervaring. Gelukkig zijn er nog anderen op deze wereld.

O

AARLE-RIXTEL

15-09-2019

Badkamerxxl.nl

8

goede en snelle service

ik had een vervangend product nodig en de mail werd binnen enkele uren beantwoord met het juiste product. De volgende dag ook thuis afgeleverd, top!

Deze klant beveelt ons aan

Nico en Susan

Groningen

15-09-2019

Badkamerxxl.nl

9

Goede service in de winkel en bezorging

In de winkel in Groningen werden wij op deskundige en prettige manier geholpen. Met name het advies wij kregen was zeer waardevol. Hierna hebben we de bestelling via de website gedaan en dit ging allemaal zeer soepel. Het bezorgen was prima en van te voren goed aangegeven wanneer.

Deze klant beveelt ons aan

Michelle

Bennekom

14-09-2019

Badkamerxxl.nl

10

Heel blij met mijn aankoop!

Ruim aanbod op de webwinkel en de service is helemaal top. De klantenservice is goed bereikbaar, zeer vriendelijk en denkt graag met je mee in oplossingen.

Deze klant beveelt ons aan

michiel

Winkel

14-09-2019

Badkamerxxl.nl

9

snelle en goede levering

Gewoon gekregen wat ik vroeg en levering ging snel

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen