Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.1

Op basis van 4960 beoordelingen.
97% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

R

Heerhugowaard

4-12-2020

Badkamerxxl.nl

8

Goede Snelle levering

Goede snelle levering. Het artikel, mijn geval een keukenkraan, was goed verpakt.

Deze klant beveelt ons aan

C

's-Hertogenbosch

4-12-2020

Badkamerxxl.nl

8

geleverd wat beloofd is,

het artikel was scherp geprijsd en is snel geleverd. Gewoon goed!

Deze klant beveelt ons aan

Bas

Hengelo

4-12-2020

Badkamerxxl.nl

10

Prima geholpen

Ik was op zoek naar een 80x80 spiegel met verlichting (en evt verwarming) tegen een vastgesteld budget. Heel veel verschillende sites / winkels bezocht. Contact opgenomen met Badkamerxxl omdat ik nog net niet gevonden had met wat ik zocht. Prima te woord gestaan. Zeer nette spiegel gevonden. Levering was snel. Omdoos van de spiegel was flink beschadigd en vies maar de bezorger had er al een melding van gemaakt. Spiegel kwam er ongeschonden uit. Zeer tevreden

Deze klant beveelt ons aan

M

VLIELAND

4-12-2020

Badkamerxxl.nl

10

Super service

Het artikel was er snel en voor een zeer scherpe prijs. Ook de service uitstekend! Wij wonen op een waddeneiland en hierdoor is levering vaak een of twee dagen vertraagd vanwege de overdracht naar een andere (eiland) vervoerder. Badkamerxxl nam de moeite om hierover te bellen en vanwege geen gehoor stuurden ze alsnog ook een email. Ik ben zeer te reden over prijs, verzending en service

Deze klant beveelt ons aan

wesley

Tholen

3-12-2020

Badkamerxxl.nl

10

super

zeer snelle levering. en ook zeer tevreden met onze regendoucheset van grohe . top

Deze klant beveelt ons aan

Gunnar

Alphen aan den Rijn

3-12-2020

Badkamerxxl.nl

10

Beste prijs en uitstekende klantenservice

Uitstekende ervaring met deze organisatie, van moment van bestellen tot levering! Compliment!

Deze klant beveelt ons aan

Theo

Culemborg

3-12-2020

Badkamerxxl.nl

10

Superfijn

Snel, de beste prijs en correct.

Deze klant beveelt ons aan

Nicole

Weert

1-12-2020

Badkamerxxl.nl

10

Snel

Snelle correcte levering. Bestelling zoals beschreven.

Deze klant beveelt ons aan

Marleen

Meerkerk

1-12-2020

Radiatorxxl.nl

10

Top service en snelle levering!

Radiator besteld. Prettige site. Super snelle levering!

Deze klant beveelt ons aan

Cor Ursem

Wognum

1-12-2020

Badkamerxxl.nl

4

Waarde naar zijn geld!

Wij hebben een Spinhx toiletbril besteld van het model Antibes Kost 226 euro!! wat we al veel geld vinden voor een toiletbril. Nu hebben we sterk het idee dat het geen orginele Spinhx bril is, maar een merkloze B keuze immitatie model. Dit omdat er geen typenaam op het deksel staat, het scharnier heeft een zwakkere constructie en het materiaal van de bril en deksel is ook van een ander lichter soort. Hopelijk kunt u ons hierover meer duidelijkheid geven. Wij willen gerust geld uitgeven, maar dan ook wèl krijgen wat we besteld hebben! Als uw antwoord niet bevredigend is, zal ik dit produkt verder laten onderzoeken qua merk en soort en wat de prijs is. Bedankt voor de moeite om dit bericht te lezen en wij wachten met geduld af. Cor en Sonja Ursem

Michel Vollebregt

Nieuwkoop

1-12-2020

Badkamerxxl.nl

6

Het leek een showroom model

De douchekop is prima, alleen zat het in een verpakking die duidelijk al was open gemaakt!

Deze klant beveelt ons aan

Kinge

Groningen

29-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Fantastische service

Er was onverwacht een langere levertijd, ik werd steeds op de hoogte gehouden en er werd gevraagd of de nieuwe datum akkoord was. Ik werd gebeld door een zeer vriendelijke medewerker en toen ik 1x niet te bereiken was, stuurden ze zelfs een mailtje! De overige producten werden zeer snel geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Erzsi

Den Burg

27-11-2020

Badkamerxxl.nl

8

Zeer goed

Attent, snel, doen wat de site belooft.

Deze klant beveelt ons aan

Christiaan van tongelen

2580 - PUTTE

26-11-2020

Badkamerxxl.be

8

top service

super snelle service

Deze klant beveelt ons aan

Symona

Deil

26-11-2020

Badkamerxxl.nl

8

Mooi product met een keurige aflevering

Mooi product en aflevering volgens afspraak

Deze klant beveelt ons aan

Markus

Roermond

25-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Goed geholpen - product past perfect

Gezocht naar een WC Bril voor de eerste generatie Subway - via de chat snel geholpen en naar het juiste product verwezen. product besteld en gemonteerd, past perfect.

Deze klant beveelt ons aan

Philip Bakker

MOLENHOEK

25-11-2020

Badkamerxxl.nl

9

Duidelijke website, snelle orderafhandeling

Geen andere opmerkingen dan: voldoet aan de verwachting!

Deze klant beveelt ons aan

Nic

Schoonhoven

25-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Supere snelle levering

Makkelijk te bestellen en super snelle levering. Groot assortiment een absolute aanrader.

Deze klant beveelt ons aan

Jurgen

Utrecht

24-11-2020

Radiatorxxl.nl

10

Adequate levering

Goed product conform beeld op website. Snelle en professionele levering. Een goede prijs, kwaliteit verhouding. Kortom zeer tevreden.

Deze klant beveelt ons aan

Ron

Oostzaan

24-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Super snel geleverd

Netjes zijn vragen beantwoord en de volgende dag netjes op tijd geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Jenz

APPINGEDAM

24-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Brilliant

Wat een supersnelle service!!! om 16,55 uur besteld en om 11:15 uur bezorgd. Bijzonder

Deze klant beveelt ons aan

Daan

Amsterdam

23-11-2020

Badkamerxxl.nl

1

Sifon past niet

Helaas past de sifon (Viega ruimtebesparende meubelsifon wit) die expliciet wordt aangeraden bij de"Luca Sanitair fontein met open schap rechts 35x18,5x32h in solid surface met verdekte afvoer, kraangat links mat wit" NIET bij dit fonteintje. 2 verschillende loodgieters wisten zich er geen raad mee. Het was simpelweg te groot en kon niet verder op maat gezaagd worden. Erg jammer en slecht + jammer van het geld.

Marloes

Bovenkarspel

23-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Goed en snel

Goede service, snelle levering en een mooie kwaliteit

Deze klant beveelt ons aan

Jan

Huizen

22-11-2020

Badkamerxxl.nl

9

duidelijke info. product op afgesproken tijd geleverd.

Vriendelijke hulp bij bestelling. uitstekende service

Deze klant beveelt ons aan

Theo

Deventer

21-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Goede informatie via chat vooraf

Prima geregeld. Vooraf goede informatie via webchat en snelle levering tegen laagste prijs ook nog eens! Topervaring.

Deze klant beveelt ons aan

Marc Ganseman

Lievegem

21-11-2020

Badkamerxxl.be

9

Professionele begeleiding.

Vriendelijke bediening,Perfecte levering.

Deze klant beveelt ons aan

con cremers

Budel-schoot

20-11-2020

Badkamerxxl.nl

6

goed maar met een kant tekening

Sphinx Milano closetzitting wit Aantal: 1 Artikelnummer: 25463 op de foto van staat de naam rechts op de deksel afgebeeld maar bij de ontvangen deksel niets hiervan, is dit wel een origineel art van Sphinx !!!!!! Graag een respons. Met vriendelijke groet, C.Cremers

Deze klant beveelt ons aan

Wim

Bladel

20-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Luisteren naar de klant!

De levering van een niet juiste douchekop werd na telefonisch contact direct erkend en beloofde terugbetaling is binnen enkele dagen afgehandeld.

Deze klant beveelt ons aan

John

Putten

20-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Betrouwbaar en hoge kwaliteit

Duidelijke website. De mooie producten zijn in werkelijkheid nog mooier. Uitstekende kwaliteit en goed verpakt. Binnen 24 uur bezorgd. Wij kopen vaker hier.

Deze klant beveelt ons aan

Jos van leeuwen

Loon op zand

19-11-2020

Badkamerxxl.nl

8

Gewoon goed

We waren nogal vlug klaar met onze keuze en hopen dat het straks als het bij ons klaar is dat we tevreden zijn

Deze klant beveelt ons aan

Katrien

Laakdal

19-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Alles prima in orde

Artikel is super verzending zeer vlot Alles is in orde Ik ben zeer tevreden

Deze klant beveelt ons aan

FRANS

Steenbergen

19-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

goed geregeld een aanrader

alles prima op tijd geleverd DANKJEWEL

Deze klant beveelt ons aan

Winni

Uden

18-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Prima klantenservice en fijne bezorgdienst

Na ontvangst van een staande badkraan met kleine beschadiging, is e alles aan gedaan om zo snel mogelijk voor vervanging van een nieuwe kraan te zorgen.

Deze klant beveelt ons aan

Brigitte

Lummen

18-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Super

De moeite die gedaan wordt om je probleem op te lossen is echt zeer aangenaam.

Deze klant beveelt ons aan

Peter

Amsterdam

18-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Kwaliteitsproduct geleverd zoals verwacht

bestelling geleverd zoals verwacht

Deze klant beveelt ons aan

Douwe Lap

Oldemarkt

17-11-2020

Badkamerxxl.nl

9

Supersnelle levering, top!

supersnelle levering top

Deze klant beveelt ons aan

Josee van Dooren

Bergen (NH)

16-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

super service

Service top, persoonlijk contact ivm verwachte latere levertijd, toen toch eerder mogelijk, weer persoonlijk over overlegd. Super!

Deze klant beveelt ons aan

Ramon

Ro

16-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Top klantenservice

Ik had per ongeluk te snel besteld en daardoor een zelf een fout gemaakt. Gelukkig van de klantenservice een snelle reactie met oplossing gekregen!

Deze klant beveelt ons aan

peter

sevenum

15-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

snel en goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen en te betalen,snelle verzending,goede kwaliteit producten graag volgende keer weer

Deze klant beveelt ons aan

Bert

Haarlem

14-11-2020

Badkamerxxl.nl

7

Gode ervaring

Snelle levering en info.

Deze klant beveelt ons aan

Carina

Heijen

14-11-2020

Radiatorxxl.nl

10

prima communicatie

Snel en netjes verstuurd, we hadden verkeerde radiator besteld. Retour en geld meteen teruggestort gekregen.

Deze klant beveelt ons aan

Johan

Hasselt

13-11-2020

Badkamerxxl.be

10

Supersnel geleverd en 100% naar wens. TOP!

Top!

Deze klant beveelt ons aan

sylvia

velp

12-11-2020

Badkamerxxl.nl

9

mooie producten, goede service.

Er is zoveel dat het moeilijk zoeken is. maar telefonische wordt je goed geholpen

Deze klant beveelt ons aan

Kaate

Bekaert

12-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

super!

Correcte bediening en afhandeling!

Deze klant beveelt ons aan

Willem

Scharmer

12-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Toiletpot keurig en goed verpakt afgeleverd voor een nette prijs

Ik weet het wel, als ik weer iets nodig ben kijk ik eerst bij badkamerxxl.nl.

Deze klant beveelt ons aan

Rafael Gomez Nunez

AMSTERDAM

12-11-2020

Badkamerxxl.nl

9

Snel, hulpvaardig, betrouwbaar

Goede hulp nadat ik in eerste instantie de verkeerde maat ziiting had besteld. Goed advies. Snel en netjes afgehandeld.

Deze klant beveelt ons aan

Henk

Middelburg

10-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Super

Prima service, prima prijs en super snel geleverd.

Deze klant beveelt ons aan

Happinezz

Gouda

10-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Zeer goede service

Er was een mankement aan het bestelde péridurale. Tot 2 keer terug gestuurd en nieuwe gekregen. Goed meegedacht, aardig en super snel. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze klant beveelt ons aan

Toby.Nieuwland

Maassluis

10-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Top

Gelijk het goede gewenste artikel binnen gekregen, nadat ik goed was geholpen via de chat.

Deze klant beveelt ons aan

Michael

Amstelveen

10-11-2020

Badkamerxxl.nl

10

Gewoon XXL goed

snelle levering en ook nog de spullen die ik besteld had. Wat wil je nog meer. Ik had nog wat vragen en belde de klantenservice. Goed bereikbaar en men nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en andere opties te bespreken. Voor mij een aanrader.

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen