Meer reviews

Reviews en beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9

Op basis van 5339 beoordelingen.
96% raadt ons aan!

Klant beoordelingen

Willem

Papendrecht

21-08-2022

Badkamerxxl.nl

9

Heel tevreden.

Vlotte levering, zelfs een uur vlotter dan afgesproken. We liepen nog in nachtkledij toen de vrachtwagenchauffeur één hele zware doos kwam afleveren. Dat was dus even schrikken. Mijn bedoeling was als bijna 79-jarige om een loodgieter in te huren voor de plaatsing en aansluiting van de toiletcombinatie. Das bleek een ernstige denkfout te zijn. Geen tijd en geen interesse waren de antwoorden op mijnvraag om het toilet te plaatsen. Oh, u heeft hem niet bij ons gekocht? Nee dan hebben wij geen loodgieter ter beschikking. Gelukkig ben ik altijd tamelijk handig geweest, want het kwam er op neer dat ik alles zelf moest doen. Naar de eerste verdieping slepen, uitpakken, plaatsen en aansluiten. Niet eenvoudig voor iemand van bijna 79. Maar, hoera, het is gelukt. Prima toilet en werkt uitstekend. Ben dus uiteindelijk toch blij en zeer tevreden, ondanks de tegenwerking van het loodgietersgilde.

Deze klant beveelt ons aan

Cor

Amsterdam

19-08-2022

Badkamerxxl.nl

3

Niet gekregen wat ik besteld had

Wiesbaden badkruk geleverd met stenen zit ipv kunststof. Ik ga opnieuw bestellen en verwacht deze keer een kunststof zit. Geen kunststof zit betekent opnieuw retour

Welmoet

Utrecht

19-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Tevreden klant

Ik heb badkamer accessoires gekocht. Prima spullen, precies zoals de beschrijving op de site en de foto’s. Goede communicatie rond, vervroegde, levering,

Deze klant beveelt ons aan

gert

Wageningen

19-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

snelle en perfecte verzending

Mijn bestelling werd snel verstuurd met een fatsoenlijke prijs. Deze was ruim onder de adviesprijs.

Deze klant beveelt ons aan

Corné

Rockanje

18-08-2022

Badkamerxxl.nl

9

Prima service.

Ik heb een radiator besteld, was de volgende dag ‘s avonds binnen. Ik werd ook met mailtjes goed op de hoogte gehouden. Ook was de radiator netjes verpakt.

Deze klant beveelt ons aan

Joost

Groningen

17-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend geholpen en tevreden met afhandeling order.

Hele badkamer hier laten ontwerpen en besteld. Goed geholpen en tevreden met afhandeling bestelling.

Deze klant beveelt ons aan

frank thunnissen

Bussum

17-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Zeer tevreden over service en product

XXL doet wat ze belooft. Keurige tijdige telef melding dat levering twee dagen later zou komen. En dan ook stipt op dp die genoemde dag leveren.

Deze klant beveelt ons aan

George

van Herk

17-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

BETROUWBAAR EN SNEL

Na 1 week bestelling nog niet ontvangen. Contact opgenomen met badkamerxxl. Blijkt een fout te zijn bij de vervoerder. Dezelfde dag is een vervangende bestelling gestuurd die ik de volgende dag al ontving. KORTOM: Ze maken hun woord waar en geven service!

Deze klant beveelt ons aan

Ria Zenhorst

Vorden

16-08-2022

Badkamerxxl.nl

5

Het produkt is goed

Maar de spuitflesmond was kapot. Teveel gedoe om het terug te sturen, dus maar gehouden.

Deze klant beveelt ons aan

Ben

Wijchen

15-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Perfect

Mijn bestelling is op dezelfde dag nog geleverd Ik werd goed op de hoogte gehouden hoelaat verwacht werft dat mijn bestelling geleverd zou worden Tot op de minuut nauwkeurig was mijn bestelling op het afgesproken aflever adres. Ik bestel wel vaker producten bij andere bedrijven, Badkamer XXL steekt er met kop en schouders bovenuit

Deze klant beveelt ons aan

Paul

Amsterdam

15-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekende Service

Soms gaat het om een kline dingetje waar 90% van de levrancieres (uit eigen ervaring) je niet mee zullen helpen. Gelukkig zijn er nog 10% die je wel te hulp staan. BadkamerXXL heeft een uitstekende afterservice. Ik kan niets anders geven dan 5 sterren.

Deze klant beveelt ons aan

K.T.

Buitenpost

14-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Snelle service. Leuk team

Vlotte service en snel geholpen

Deze klant beveelt ons aan

Tom

Haaren

12-08-2022

Badkamerxxl.nl

8

Levering volgens afspraak

Eerst bestelde artikel was helaas niet meer beschikbaar bij de leverancier. Alternatief artikel gekozen en meteen het geld terug gekregen van het niet te leveren artikel. Alles netjes verzonden, en op tijd aangekomen. Twee douchewanden van 50 kilo per stuk, snap niet hoe die vervoerder het in z'n eentje opgetild kreeg. Toch maar weer gaan sporten.

Deze klant beveelt ons aan

Jan

Helmond

11-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Eenvoudig bestel proces, op tijd geleverd

Eenvoudig bestelproces, op tijd geleverd

Deze klant beveelt ons aan

Mitchel

Rotterdam

11-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Perfecte levering

Vriendelijke bezorgers,netjes bezorgd,kortom perfect.

Deze klant beveelt ons aan

Bart

Cuijk

11-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Ondanks verlopen garantie gratis geholpen

Onze thermostaatdouchekraan was stuk. De garantieperiode was inmiddels verlopen. Toch hebben we van Badmakerxxxl.nl gratis een nieuw binnenwerk gekregen en met een duidelijke omschrijving heb ik deze zelf kunnen vervangen. Hartelijk dank.

Deze klant beveelt ons aan

F

K

11-08-2022

Badkamerxxl.nl

7

Top

Top

Deze klant beveelt ons aan

Karin

Broens

11-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Geweldig goede service

Alles word in werking gezet om uit te zoeken welke toiletzitting wij moeten hebben

Deze klant beveelt ons aan

Frederik

Enschede

10-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Product zoals omschreven.

Snelle levering en een goed product.

Deze klant beveelt ons aan

Helma

Standdaarbuiten

10-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Top bedrijf

Nadat ik zelf een verkeerde bestelling had gedaan heeft badkamerXXL dit naar volledige tevredenheid opgelost. Top service.

Deze klant beveelt ons aan

Seine

Coevorden

9-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Snelle verzending

Snelle verzending, de voegmiddel was mooi op tijd .ben heel tevreden

Deze klant beveelt ons aan

Gerard

Schiedam

8-08-2022

Badkamerxxl.nl

2

Na 1 week nog steeds niets ontvangen

Wel iets bestelt en betaalt, maar niets ontvangen

Lia Griensven

Nistelrode

8-08-2022

Badkamerxxl.nl

1

Helaas slecht

Hallo, heb tot nog toe nog niks ontvangen. Dus kan hierover helaas n lage score geven.lia

Ton

Hoorn

8-08-2022

Badkamerxxl.nl

8

Goed

Nadat de zending via dhl in het sorteercentrum al dagen was blijven liggen werd er 2de zending via post.nl verzonden. Prima opgelost

Deze klant beveelt ons aan

Ad

Borger

8-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Keurige levering op tijd

Aanrader

Deze klant beveelt ons aan

Ellen

Almere-Buiten

8-08-2022

Badkamerxxl.nl

9

Snel netjes en zeer goed verzorgd

Een fijne website. Zoals boven duidelijk snel en zeer goed verzorgd. Voldoende keuze

Deze klant beveelt ons aan

Antoinette

Bergeijk

8-08-2022

Badkamerxxl.nl

4

Probleembij de nazending van ruim 1 week later het foutieve afleveradrrs ingevoerd. Nr 8 moet zojn 8

Ik heb helemaal niets ontvangen.probleem met DHL. Ik hoop het morgen te ontvangen Bij de nazending van ruim 1 week bij de adressering het bijvoegsel a vergeten. Zodoende kwam het pakket bij de buren terecht

Rene

Rotterdam

7-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Betrouwbaar!

Fijne winkel. Je krijgt wat wordt aangeboden zoals aangeboden. 10/10

Deze klant beveelt ons aan

Peter

Eindhoven

6-08-2022

Badkamerxxl.nl

8

Ga zo door

Ga zo door

Deze klant beveelt ons aan

P j Meinders

Haarlem

5-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Geweldig

Bestelling gedaan info daarna uitstekend prijs kwaliteit voldoende snel bezorgd

Deze klant beveelt ons aan

Dorinda Wijnands

Serooskerke

3-08-2022

Badkamerxxl.nl

9

Geweldig

Goede service. Alles goed en snel geleverd. Prima.

Deze klant beveelt ons aan

Peter

Groningen

3-08-2022

Badkamerxxl.nl

9

Top

Goede en snelle levering volgens afspraak!

Deze klant beveelt ons aan

Auke

Marrum

1-08-2022

Badkamerxxl.nl

10

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Ik wist wat ik wilde hebben en kwam bij deze webwinkel uit. Was snel leverbaar en concurrerend geprijsd.

Deze klant beveelt ons aan

Sjaak

Rijswijk

31-07-2022

Badkamerxxl.nl

10

De aflevering perfect

Netjes gebeld toen het adres wat moeilijk te vinden was

Deze klant beveelt ons aan

Koen

Beringe

29-07-2022

Badkamerxxl.nl

10

top!

twee wat grotere bestellingen gedaan. in deze tijden van materiaalschaarste helemaal blij!

Deze klant beveelt ons aan

Vd nol

Zwolle

28-07-2022

Badkamerxxl.nl

10

Prima service

Heb een douchewand besteld. Snelle levering goede after sales .

Deze klant beveelt ons aan

Jard

Ljouwert

28-07-2022

Badkamerxxl.nl

9

Goede service, snel geleverd en niet moeilijk

Gewoon goed

Deze klant beveelt ons aan

Maud

Den Bosch

27-07-2022

Badkamerxxl.nl

10

Top service

Geen gedoe, klantvriendelijk

Deze klant beveelt ons aan

AE

Den Haag

26-07-2022

Badkamerxxl.nl

10

Snel en goed geleverd

Had monsters van div mozaïek tegels besteld. Kwam snel binnen. Heel goed verpakt.

Deze klant beveelt ons aan

Noël

9031 Drongen

25-07-2022

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend

X

Deze klant beveelt ons aan

Els van Es

Meerssen

23-07-2022

Badkamerxxl.nl

10

Goed

Heel goede ervaring

Deze klant beveelt ons aan

W

Zuiddorpe

22-07-2022

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend

Snel geleverd en als iets niet goed is wordt alles netjes uitgelegd en opgelost . Vriendelijk personeel aan de telefoon. Geeft zelfs aan dat er ook outlet artikelen zijn. Artikelen in nieuwe staat en veel goedkoper

Deze klant beveelt ons aan

Sjaak nas

Didam

21-07-2022

Badkamerxxl.nl

9

Super mooi

Voldoet aan mijn gedachten

Deze klant beveelt ons aan

Johnny

Buitenpost

21-07-2022

Badkamerxxl.nl

10

Goede en snelle service.

Bestelling geplaatst en kon dezelfde dag het artikel ophalen. Helemaal goed. Goede klantenservice.

Deze klant beveelt ons aan

Hans

Nieuw Vennep

20-07-2022

Badkamerxxl.nl

10

Goede service, snelle levering, juiste prijs

Ik heb een badpotenset met muurbeugels besteld. De prijs was de beste die ik kon vinden en het kon ook nog eens direct geleverd worden. Alles verlopen naar wens.

Deze klant beveelt ons aan

Sierd

Emmen

19-07-2022

Badkamerxxl.nl

8

Retour goed afgehandeld

Ik had verkeerd besteld en helaas moest ik de retourkosten zelf betalen. Echter had ik na retour wel redelijk vlot mijn geld weer terug. Verder geen problemen ondervonden.

Deze klant beveelt ons aan

Henny

Almelo

19-07-2022

Badkamerxxl.nl

10

Geweldig wat een service!!

Nadat mijn Grohe zeepdispenser het voor de 2e keer binnen de garantie termijn begaf (de een gaf geen zeep en de ander teveel) heeft badkamerxxl uit eigen voorraad snel een ander gestuurd om mij niet te lang te laten wachten, wat een geweldige service , hier kan menig bedrijf een groot voorbeeld aan nemen !!

Deze klant beveelt ons aan

Willem

Oldenzaal

19-07-2022

Badkamerxxl.nl

10

Prima!!!

Zeer prettig!!!

Deze klant beveelt ons aan

Arnold

Harlingen

17-07-2022

Badkamerxxl.nl

8

Prima service.

Na levering bleek een onderdeel beschadigd te zijn. Een belletje naar de klantenservice en het werd geregeld! Top!!

Deze klant beveelt ons aan

Max

Baarn

15-07-2022

Badkamerxxl.nl

10

Uitstekend en snel

Prima service

Deze klant beveelt ons aan

Productenvergelijker 0
Openen