De krachten gebundeld

ProjectXXL is een enthousiast team dat dagelijks aan de slag is op het gebied van badkamer en verwarming. Binnen het bedrijf staan twee webshops vol mooie artikelen van sanitair en verwarming, blogs en inspiratie centraal. Alles onder één dak is onze kracht.

Er is altijd wel wat te doen in huis. Dus ben jij op zoek naar mooie producten, verrassende wooninspiratie of handige DIY tips? Neem dan een kijkje op badkamerxxl.nl of radiatorxxl.nl.

Wat maakt ons buitengewoon?

Bij ProjectXXL is het inspireren, leren & creëren. Doe inspiratie op bij mooi binnenkijkers, leer de leukste DIY’s of leer meer van onze experts. Zo weet jij precies wat jij nodig hebt om zelf aan de slag te gaan! In één klik zit jij vervolgens in díe shop die jij zoekt. Ons team bestaat uit experts op veel verschillende gebieden. Zo hebben we onze badkamerexperts die je alles kunnen vertellen over sanitair. Daarnaast zit je er altijd warmpjes bij met onze experts die alles kunnen vertellen over verwarmingen en aansluitingen. Onze eigen bloggers voor unieke inspiratie én zorgen we ervoor dat alles online goed en makkelijk verloopt door onze website experts!

Wij zitten en staan voor je klaar

Op zoek naar meer tips en advies? Wil je iets meer weten over een bepaald product? Of heb je iets op onze website gezien waar je meer over wilt weten? Bel onze experts gerust op, want ze zitten voor je klaar! En dankzij onze showroom staan wij jullie ook graag persoonlijk te woord! Mocht je na het bezoeken van onze website toch graag onze producten willen zien en voelen? Dan ben je van harte welkom in de showroom! Met zorg samengesteld, met liefde voor jullie ingericht: onze webshops! Neem er gerust een kijkje en laat je verrassen door het brede assortiment en stijlvolle producten.

De klant heeft het laatste woord

Wij zijn trots op onze collectie artikelen die we met zorg voor jullie hebben uitgezocht. We kennen het product, de herkomst en we zorgen ervoor dat lijntjes met de leverancier zo kort mogelijk zijn. Mócht het zo zijn dat je niet helemaal tevreden bent, dan willen wij dat voor je oplossen! Wij zijn pas tevreden als jij met een glimlach kunt genieten van uw bestelling. Wij zijn dan ook super trots dat jullie ons beoordelen met een 9.1! Elke dag willen we onszelf verbeteren. Loop je ergens tegen aan? Laat het ons weten! Ook als je heel blij bent met ons vinden wij het leuk om dat te horen.

Productenvergelijker 0
Openen