Blogs

Wij raken maar niet uitgepraat over badkamers. Je kan er zo veel over vertellen. We hebben regelmatig gesprekken over hoe je een badkamer moet verbouwen. Of over schoonmaak tips, hoe de badkamer weer echt goed schoon wordt. Nog maar te zwijgen over DIY projecten in de badkamer of gewoon leuke random feitjes. Je merkt het wel, veel uiteenlopende onderwerpen! Lees de verschillende badkamer onderwerpen terug in onze leuke en informatieve blogs.

Wat zijn de verschillen

Wat zijn de verschillen?

Op de website van BadkamerXXL staan producten die gemaakt zijn van veel verschillende materialen. Het is goed mogelijk dat u de termen acryl, quaryl, plaatstaal of kunststof tegenkomt. Dit zijn namelijk veelgebruikte materialen voor onder andere baden. Maar wat houden deze materialen in? Wat zijn de verschillen?

Ga naar blog

Help! Mijn doucheputje stinkt!

Heb je net de hele badkamer gesopt, gepoetst en gedweild, ruik je een uur later alweer een nare lucht. Het blijkt uit het doucheputje vandaan te komen. Je bent niet de eerste die last heeft van nare luchtjes uit het doucheputje. Het putje is namelijk een plek makkelijk troep achterblijft, ook al heb je het gevoel dat je erg goed schoon hebt gemaakt.

Ga naar blog
quote-doucheputje
Teade-kraan

Mat zwarte kranen van Hotbath

Ze zijn mateloos populair en niet aan te slepen: de mat zwarte kranen van de Hotbath Cobber serie. Ze passen helemaal bij de trends die we nu veel in de badkamer voorbij zien komen. Bovendien komen ze door hun mat zwarte kleur in veel verschillende badkamers heel mooi tot hun recht.

Ga naar blog

De 12 beste planten voor je badkamer

Je kent ze wel van Pinterest…. die mooie badkamers, die er uit zien alsof ze midden in de jungle staan. De ene badkamer nog mooier dan de andere en de planten zorgen er mede voor dat de badkamer er uit ziet als een heuse spa. Moeilijk om zelf te maken? Helemaal niet! Er zijn namelijk een heleboel planten in het heel erg naar hun zin hebben in de badkamer. Groot, klein, makkelijk of juist iets moeilijker in onderhoud, de keuze is reuze!

Ga naar blog
quote-planten
Productenvergelijker 0
Openen